Előfordulhat hogy terhes leszek?
Figyelt kérdés
Lehetek e terhes ha a párom belémtette a nemi szervét gumi nélkül... Ugye fel volt izgulva és már csinálni akarta, persze ahogy ez történt rászóltam, és kivette, de most nem tudom, hogy terhes lehetek e ennyitől, mivel csak előváladék volt.Mennyi rá a lehetőség? (Komoly választ kérnék, ha lehet.)2015. jún. 25. 18:45
1/5 anonim válasza:
Előfordulhat, de kicsi a valószínűsége.
2/5 Borsikaaa válasza:
14% talán nincsen rá túl sok esély
3/5 anonim válasza:
Előváladéktól is lehetsz terhes,és megszakítással is.
Legyél óvatosabb ha nem akarsz babát!
4/5 anonim válasza:
Nincs rá túl sok esély? Hááát én ebbe pont bele csöppentem. Előváladéktól lettem terhes. Nem terveztük, de mára már itt játszik mellettem az 1 éves életem amit nem bántam meg! Úgy h igenis van rá esély.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Még semmi jele terhességnek. Legközelebb óvatosabbak leszünk. :)
2015. jún. 28. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!