Akinek rendszertelen a ciklusa mennyi idő után lett terhes?
Szia! Nekem kb. másfél-2 havonta jött meg mielőtt teherbe estem,napokban már nem is számoltam,azt sem tudtam,van e egyáltalán peteérésen.Biztos voltam benne,hogy nehezen,orvosi segítséggel esem majd csak teherbe,ezért mikor elhatároztuk,hogy jöhet a baba elmentem dokihoz,ő visszarendelt a következő mensi utánra,ami csak nem akart megjönni,kiderült,baba van a dologban :) Szóval 1.-re sikerült,pedig abban a ciklusban csak 2-szer voltunk együtt a férjemmel! Bár cisztáim vannak és vérképet nem néztek végül,a doki a spontán teherbeesés végett kizárta a pcos-t. Miután a lányom születése után újra elkezdtem menstruálni 35-41-néhány naposokra redukálódtak a ciklusaim és aminek nagyon örültem,erőteljes ovulációs tüneteim lettek,így ezúttal célzottan tudtunk próbálkozni a kistesóval. A petefészkeim még mindig cisztás képet mutattak,de a 2. baba is hamar,a 3. ciklusban jött össze! Kíváncsian várom,szülés/szoptatás után ismét javul e a helyzet.
Hasonló szerencsét kívánok Neked is, Kérdező! :)
Szerintem próbáld ki az ovulációs tesztet.
Én netről rendeltem egy csomót (így olcsóbb, mint a patikában és drogériában) és azt pisilem le, így pontosan lehet tudni, hogy mikor lesz ovuláció (amikor pozitív, után kb. 24 óra az ovuláció)
Óramű pontosságú ciklusok mellett ez a 7. hónap hogy nincs baba.
Rendszeres ciklus mellett sem jön össze... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!