Nagyon rendszertelen a menstruációm, lehetek terhes?
Sziasztok!
10 éves korom óta megvan a menstruációm.Jelenleg 16 éves vagyok és még mindíg nem rendszeres...
Van amikor 25 ,s van mikor 40 napra jön meg.
Voltam nögyógyásznál,ezt felelte: Addig nincs gond amíg nemszeretne babát.Ennyi...elpanaszoltam,hogy : kb 3éve rendszeresen naponta többször erös alhasi fájdalmaim vannak,mikor meg megjön a menstruáció na arròl ne is beszéljünk...Borzasztó.
8 hónapja történt egy " baleset" a barátom nemfigyelt eléggé(gondolom értitek) és ugyanúgy megjött,következö hónapbam újra próbáltuk de semmi..
.és azóta is(hiába)
Kérlek ne gyertek azzal,hogy nem exen kellene próbálkozni stb...felelösségteljesen állunk a dologhoz,tudjuk viselni a következményeket(minden adott)
és felfogok keresni endokrinológust is(A nögyógyászok szerintem nem megfelelöen állnak az emberekhez.Legalábbis a helyi nem mert mindebki panaszkodik.)
nemtudnátok valami ötletet? a menstruáció beállìtására...sztorikat is írhattok akinek bevállt valami..
légyszíves! :)
16 éves vagy, és ha jól értem már majd egy éve nemi életet is élsz? Vagy elírtad a korodat?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem 35-55 napos, rendszertelen ciklusaim voltak egész életemben, és kétszer is gyorsan terhes lettem (harminc fölött), és a szülések óta beállt 31 naposra... :) Szóval lehetsz terhes úgy is, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!