Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon rendszertelen a menstru...

Nagyon rendszertelen a menstruációm, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

10 éves korom óta megvan a menstruációm.Jelenleg 16 éves vagyok és még mindíg nem rendszeres...

Van amikor 25 ,s van mikor 40 napra jön meg.

Voltam nögyógyásznál,ezt felelte: Addig nincs gond amíg nemszeretne babát.Ennyi...elpanaszoltam,hogy : kb 3éve rendszeresen naponta többször erös alhasi fájdalmaim vannak,mikor meg megjön a menstruáció na arròl ne is beszéljünk...Borzasztó.

8 hónapja történt egy " baleset" a barátom nemfigyelt eléggé(gondolom értitek) és ugyanúgy megjött,következö hónapbam újra próbáltuk de semmi..

.és azóta is(hiába)

Kérlek ne gyertek azzal,hogy nem exen kellene próbálkozni stb...felelösségteljesen állunk a dologhoz,tudjuk viselni a következményeket(minden adott)

és felfogok keresni endokrinológust is(A nögyógyászok szerintem nem megfelelöen állnak az emberekhez.Legalábbis a helyi nem mert mindebki panaszkodik.)

nemtudnátok valami ötletet? a menstruáció beállìtására...sztorikat is írhattok akinek bevállt valami..

légyszíves! :)

2015. jún. 1. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:

16 éves vagy, és ha jól értem már majd egy éve nemi életet is élsz? Vagy elírtad a korodat?

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem 35-55 napos, rendszertelen ciklusaim voltak egész életemben, és kétszer is gyorsan terhes lettem (harminc fölött), és a szülések óta beállt 31 naposra... :) Szóval lehetsz terhes úgy is, igen.

2015. jún. 1. 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy kissé kusza amit írtál :) De mensi beállításához ennyi idősen a fogamzásgátló a legjobb, egy normális nőgyógyász vagy akármilyen orvos is ezt javasolná. Persze ez a Te illetve Ti döntésetek, de ilyen fiatalon még nekem is rendszertelen volt. összesen egyszer szedtem fogamzásgátlót 19 évesen akkor is csak 3 hónapig azóta sem, de akkor az helyrerakta a rendszerességet :)
2015. jún. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!