Megnéznétek a mai tesztemet?
Figyelt kérdés
14. dpo-n vagyok.
Amikor a fürdőben elvégeztem először azt mondtam már megint negatív. Aztán az ablak előtt is forgattam és mintha látnék valamit. Próbáltam képeket lőni, hogy mi az amit látok. Megerősítést vagy ellenvéleményt várok.
Köszi előre is!
2015. jún. 19. 07:47
11/17 anonim válasza:
Van csík de SZüRKE!!Nem pozitív így...
12/17 anonim válasza:
Ez sajnos így negatív, de mivel elég korán teszteltél ez nem csoda, tesztelj a nem várt napja után két nappal, nekem ez a teszt nem várt után 6 nappal olyan erős volt, hogy teszt csík erősebb volt mint a controll... bár nekem ikreim voltak :S
Ne add fel, de legyél türelmes :) Még akár pozitív is lehet! Drukkolok
13/17 anonim válasza:
Ez negatív, a csíknak rózsaszínnek kell lennie.
Korán teszteltél, tesztelj akkor amikor meg kellene jönnie, az már kimutatja :)
14/17 anonim válasza:
Egy ideig mindig ezzel teszteltem,minden egyes alkalommal ott volt az a csik,de mindig szürke volt.Én is hajlamos vagyok azt hinni minden honapban hogy terhes vagyok,de jo ideje nem veszek ilyen tesztet mert mindig szellemcsikos....mindig!Másfajtát probálj,x-epil,nem szokott fals eredményt mutatni :)
15/17 A kérdező kommentje:
Pár napra rá nemvárt napján egyértelmű pozit teszteltem:)
2015. jún. 28. 11:18
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönjük, nagyon boldogok vagyunk!! Azt azóta sem tudom, hogy ez a teszt már a valóságot mutatta halványan vagy csak szellemcsík!
2015. jún. 30. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!