Megnéznétek az ovu tesztemet, lehet ilyen a 8. napon?
26-28naposak a ciklusaim.1nap alatt tegnapra ennyit erősödött,lehetséges hogy a 10-11.nap korul van ovulàcióm eszerint?köszi
Koszi szepen!
Igen tudom h meg nem pozitiv,de szerintem az utolso mar eleg határeset.Ezert is kerdeztem.
Nekem is hirtelen erősödött, én is olyan határ esetnek látom az enyémet, bár szerintem a tied kicsit halványabb, de pár napon belül biztosan egyforma erős lesz. Én a 13dik ciklusnapon tartok.
hajrá!
Lànyok,koszonom a válaszokat!
Most tenyleg nem bántásból írom,de miert nem olvassatok vegig,amit kiírtam és arra válaszoltok?(tisztelet a kivételnek)
En is latom,hogy meg nem pozitiv,de hirtelen sokat erősödött és még csak ciklus 8.napjan vagyok.Felmerult bennem,hogy akkor 10-11.nap korul pozitiv lesz és nem is a 14.-15.napon lesz ovulàcióm..(a 26-28napos ciklusaim mellett)
Erre vonatkozott a kérdésem.koszonom!
Köszönöm szépen kedves kérdező! én is drukkolok Neked! :)
Nektek is kellemes összebújásokat! ;)
egyébként nekem 14-15 napokon szokott pozitív lenni a tesztem...a ciklusom 26-30 nap közt van.
lehet, hogy most neked is rövidebb lesz(lenne)a ciklusod
Nekem 10. napon volt peteérésem 28 napos ciklusokkal. Meglepődtem de gyorsan próbálkoztunk is. És biztos hogy nem tévesztettem el mert nem tervezett előtt 6 nappal pozi lett a hcg tesztem. Későbbi peteéréssel szerintem később mutatta volna ki.
Nehéz megmondani milyen lesz az ovu teszted pár nap múlva, lehet igen, lehet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!