Megnéznétek a tesztemet?
Figyelt kérdés
sziasztok. párom szerint valami nagyon halvány 2. csík felfedezhető. szerintem egyszerűen csak negatív. segítenétek?
2015. ápr. 13. 12:38
2/10 anonim válasza:
Ez teljesen egyértelmű, negatív teszt. A halvány 2. csík nem ilyen. Amit élőben esetleg láttok, az száradási csík.
5/10 anonim válasza:
Látom, amit a párod lát, de nem tudom eldönteni, hogy csík-e, vagy csak kicsit be van gyűrődve a teszt.
7/10 anonim válasza:
Negativ. Az a halvány vékony csík nem az lesz.
8/10 anonim válasza:
Ott a csík.én is látom :) csak extra halvány.
tuti nem késik még.
van 3 gyerkőcünk.tudom milyen a halvány teszt
9/10 A kérdező kommentje:
A nemvárt napján csináltam. De nem tudom mikor volt peteérésem. Köszönöm a válaszokat :)
2015. ápr. 13. 14:13
10/10 anonim válasza:
Ez negativ ezer ilyen tesztem volt hajlamos ez a fajta erre sajnos de csak idon tul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!