Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil hcg teszttel, járt már...

X-epil hcg teszttel, járt már így valaki?

Figyelt kérdés
Belemártottam a vizeletbe,egyből halványan kijött rajta egy második csík. 1-1.5 percnél a kontroll csíktól visszafelé halvány rózsaszín lett a fehér felület. Akkor is ott volt halványan a második csík. 3 -4 perc közt le is fotóztam,addigra a fehér rész kifehéredett,viszont baromi halványan ott maradt a csík. Most száradás után is látszódik,de sokkal halványabban.Meg természetes fényben látszódik jobban. Tapasztalatok? Válaszokat előre is köszönöm.
2015. jún. 18. 14:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Meg furcsa,hogy semmi folyásom nincsen,száraz vagyok nagyon.2-3 napja este van hányingerem is. Csupán ezért teszteltem.
2015. jún. 18. 14:51
 12/19 A kérdező kommentje:
2015. jún. 18. 14:55
 13/19 anonim ***** válasza:
szerintem várj pár napot, de mintha lenne valami.... De ez még sajnos nem pozi teszt
2015. jún. 18. 14:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Holnap megcsinálom a másik X-epil tesztet. De nem reggeli elsőből,mert anno nekem azok halványabbak voltak mint a délutániból. Ez a teszt is harmadik pisiből van.Ha azon is lesz ilyen halvány valami,akkor veszek egy facelle tesztet. A válaszokat nagyon szépen köszönöm! Holnap írok ha teszteltem. :)
2015. jún. 18. 15:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Én mintha látnék halványan második csíkot.
2015. jún. 18. 15:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a másik X-eplit is. Azon is azonnal kijött valami nagyon leheletnyi halvány csíkocska. Így vagy holnap vagy holnap után veszek másik tesztet.
2015. jún. 18. 16:24
 17/19 A kérdező kommentje:
Most néztem meg gépről. Nem látszódik úgy mint telefonról. :/
2015. jún. 18. 18:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Vmi mintha lenne ott,de az utóbbi időben engem becsapott ez a teszt:-( írj majd ha teszteltél!
2015. jún. 19. 07:53
 19/19 A kérdező kommentje:
Teszteltem. Mikor felszívta a vizeletet akkor látszódott a csík elég jól. De ahogy telt az idő,úgy kezdett eltűnni a csík.:( Most száradás után maradt rajta egy szürke nagyon halván csík. Szóval negatív. Majd holnap délután csinálok még egyet,utána elfelejtem ezt a tesztet.
2015. jún. 19. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!