Járt már úgy más is a két darabos x-epil teszttel, hogy csak egy darab volt benne?
Igen, de nekem csak a használati utasítás zörgött a dobozban :(
DM-ben vettem, azóta a kasszánál mindig kérem, hogy nézzék meg, hogy benne vannak-e...
Szerintem így lopják el a boltban. Gondolom becsipogna a doboz miatt a kapu, ezért kiszedik a dobozból, óvatosan visszazárják, zsebre vágják és már mennek is.
Nem hinném, hogy a bolt a hibás, elég nehéz a tolvajokat kiszűrni :( egyszer nálam is loptak (könyvesbolt) pedig nagyon figyeltem.
Én úgy jártam hogy egy darab sem volt benne, csak a papír. Azóta mindig megnézem benne vannak-e a tesztek...
Hihetetlen hogy valaki még ezeket is lopja!
Az komoly...
Nálam mondjuk a lopás kizárt, hiszen a tasak sértetlenül benne volt, csak éppen üresen. Gondolom ott, ahol gyártják, a csomagolásnál nem került bele a teszt. De az tényleg durva, hogy a boltban kilopják belőle, ezentúl erre is figyelni fogok. Nem gondoltam volna, hogy van, aki terhességi tesztet lop...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!