Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már úgy más is a két...

Zabmester kérdése:

Járt már úgy más is a két darabos x-epil teszttel, hogy csak egy darab volt benne?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban vettem egy két darabos csomagot, de csak az egyiket használtam el, mert utána megjött. Ma eljött az ideje, hogy újra teszteljek, kinyitottam a dobozt, kibontottam a tasakot, erre teljesen üres volt, nem volt benne semmi. Ez gyakori ennél a fajta tesztnél?
2014. júl. 9. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, de nekem csak a használati utasítás zörgött a dobozban :(

DM-ben vettem, azóta a kasszánál mindig kérem, hogy nézzék meg, hogy benne vannak-e...

2014. júl. 9. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem így lopják el a boltban. Gondolom becsipogna a doboz miatt a kapu, ezért kiszedik a dobozból, óvatosan visszazárják, zsebre vágják és már mennek is.

Nem hinném, hogy a bolt a hibás, elég nehéz a tolvajokat kiszűrni :( egyszer nálam is loptak (könyvesbolt) pedig nagyon figyeltem.

2014. júl. 9. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy jártam hogy egy darab sem volt benne, csak a papír. Azóta mindig megnézem benne vannak-e a tesztek...

Hihetetlen hogy valaki még ezeket is lopja!

2014. júl. 9. 17:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Az komoly...

Nálam mondjuk a lopás kizárt, hiszen a tasak sértetlenül benne volt, csak éppen üresen. Gondolom ott, ahol gyártják, a csomagolásnál nem került bele a teszt. De az tényleg durva, hogy a boltban kilopják belőle, ezentúl erre is figyelni fogok. Nem gondoltam volna, hogy van, aki terhességi tesztet lop...

2014. júl. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!