Járt már valaki X- Epil teszttel úgy, hogy időn túl, jól kivehetően 2 csíkos lett? Akkor ez már érvénytelen, gondolom.
Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 08:29
1/5 anonim válasza:
Amikor nem voltam várandós, az Xepil nekem időn túl is mindig csak egy csíkos maradt, pedig jó pár sikertelen hónapban nézegettem minden szögből. Szerintem ismételd meg, érdemes ;)
2/5 anonim válasza:
képet nem tudsz mutatni? Milyen teszttel csináltad? Ablakossal?
3/5 A kérdező kommentje:
Sima papírcsík, 700 ft 2 db-os. Képem nincs. Ilyenkor még számít a koncentrált vizelet? Mert abból sikerült.
2014. dec. 10. 09:26
4/5 anonim válasza:
Persze, számít, ismételni is koncentráltból érdemes. Mivel időn túli, nem merem rá azt mondani, hogy pozitív, de mivel a papír csíkos Xepil nekem még sose váltott át időn túl pozitívra, esélyesnek látom, hogy nem negatív...
5/5 A kérdező kommentje:
Nega volt.
2014. dec. 16. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!