Miért erős csíkos az ovuteszt reggel?
Figyelt kérdés
Szóval 20-án jött meg, 25-ig volt. 26-án voltunk együtt. Tegnap este csináltam ovutesztet, még nem volt egyforma a két csík, de közelít hozzá. Ma reggel is csináltam kíváncsiságból egyet, (tudom,hogy szokták jóstesztként használni, de én nem azért csináltam, csak kíváncsiságból). Most meg reggel még erősebb, mint tegnap este. Az hogy lehet? Nem este mutatja az lh hormont? Fura. Viszont amikor jóstesztként használtam anno, és reggel ilyen erős volt, akkor már halványan a hcg is mutatta, most meg megcsináltam kíváncsiságból egy hcg-t, igaz azt már második vizeletből, de az abszolút nega. Meg hát nem hinném, hogy 7. napon teherbe eshettem. Vagy lehetséges?2014. nov. 3. 10:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem lehetséges akkor is teherbe esni.
2/2 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy egy hete azaz a 7. napon, akkor is nagyon feszengett a hasam alja, akkor azt hittem, ovu van korábban, de ma is pl. séta közben is feszülgetett (ma van a naptár és az ovuteszt alapján is ovu). Reggel még erős volt, most este már halványabb
2014. nov. 3. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!