Gyakorlott ovutesztelők! Ez mitől lehet? Délután totál nega, reggel halvány két csíkos?
Először próbálom az ovutesztet. Én úgy gondolom,hogy peteérésem van, a tüneteket érzem, a fiam is anno elsőre összejött, a ciklusom 28-32 nap közötti. Viszont nem tudom,hogy mikor van pontosan az ovum, ezét vettem a teszteket. Most vagyok a mensi első napjától számott 10. napon. Nyákom már van, kis feszítést is érzek már a petefészkem körül. Viszont a délutáni ovutesztem totál negatív. Egy órával előtte voltam inni, meg pisilni.
Ami még furcsa,hogy kétszer reggel is csináltam, csak úgy kíváncsiságból és azokon volt halvány második csík.
Ez mitől lehet?
Köszi! Csak azt nem értem,hogy ha már van nyák, érzek is egy kis feszülést, meg a többi tünet (libidó növekedés:), akkor hogy-hogy nega teszt délután?
Ilyenkor már gondolom kellene látnom valamit a teszten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!