Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól kezdtetek fázni a...

Mikortól kezdtetek fázni a terhesség alatt? Már az elejétől kezdve?

Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, más mikortól fázik, nekem egyfolytában melegem van. Ilyen 18 fokban is kínszenvedés még a vékony dzseki is. Rólam folyik a víz folyton.
2015. jún. 17. 17:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Amikor hideg volt. A fazas mióta terhességi tünet?
2015. jún. 17. 17:06
 3/9 A kérdező kommentje:
En meg nem tudom h az vok e de megfagyok...pedig mindig melegem van.es nem vok beteg,megfazva sem semmi.
2015. jún. 17. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Én abszolút hideg és téltűrő vagyok, alapvetően 25 fokig érzem jól magam, de hetek óta fázós vagyok a meleg ellenére. 24 fokos irodában libabőrös vagyok, inkább vékony kardigánt veszek.

8+5 hkm

2015. jún. 17. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg alacsony a vérnyomásod, keveset iszol és keveset mozogsz. Én ezek miatt voltam fázékonyabb terhesen - de nemterhesen is :)
2015. jún. 17. 17:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Én is erről beszélek.az alaphőm mindig 35,5 ig volt csak,az volt a max mindig.36 fölött soha.most pedig 36,4.tegnap még nyitva voltak bukón az ablakok de ma totál bezárkóztam.
2015. jún. 17. 17:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Én olyan sokat iszom,hogy már savam van néha a sok víztől.és mozogni is mozgok.
2015. jún. 17. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Alacsony a vérnyomásom és majd' megdöglök a melegtől ~25 fokban is, pedig nemterhesen határozottan fázós vagyok, és a 40 fokot is könnyen viselem.

A körülöttem lévőkre is inkább ez volt a jellemző terhesen. Szinte mindenki azt meséli, hogy novemberben is kabát nélkül sétálgattak, mert a megnőtt vérmennyiség...stb. miatt sokkal kevésbé fáztak.

29hkm

2015. jún. 17. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem egyik terhességemnél se tunt fel, hogy most jobban fázok vagy éppen melegem van... bár én biztos fura vagyok, de sose figyeltem magam- hogy most gorcsol a hasam, most szurkál...most -barnázok- most sárgázok :DD és kis tukorrel se néztem hogyan változik a nemiszervem :DD sot még homérot se dugdostam sehova..:D
2015. jún. 17. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!