Szűzként lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Pettingeltem a barátommal ő pedig a mellemre élvezett..és mivel ülő helyzetbe voltam a "termék" lefolyt .....szűz vagyok de nagyon aggódom h terhes leszek..2015. jún. 17. 11:26
2/16 anonim válasza:
Hát ez eddig egy nőnek sikerült, de neki sem így.
Tegyük fel, hogy biológiából nem vagy jó. (illetve ez nem csak feltevés). OK.
De a gravitációról már biztos hallottál. Lefolyt a melledről, ez eddig rendben, de aztán visszafele is folyt, és felfolyt a hüvelyedbe? Ez lehetséges lenne szerinted?
3/16 anonim válasza:
Igen, es ha megszuletik, akkor nevezd el Jezus 2-nek...Azert szerintem ennyi idos korban ezt mar tanitjak bioszbol. Az elottem szolo gravitacoios elmelete is helytall...Szoval javaslom a biosz es a fizika reszletesebb tanulmanyozasat...
4/16 A kérdező kommentje:
Normalis valaszt vartam ..ha flegmazas nelkul nem megy akkor nem kell irni ;)
2015. jún. 17. 11:37
6/16 anonim válasza:
lehetsz, de eleg kicsi a valoszinusege.
7/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de erre nem lehet normálisan válaszolni, illetve az a normális, ahogy válaszoltak a többiek, szerintem fogsz még durvább válaszokat is kapni.
Ezt kellett, hogy tanuljátok bioszból, ha még nem tartotok ott, akkor azt jelenti, hogy még nyolcadikos sem vagy, akkor meg még ne ezen járjon az eszed.
8/16 anonim válasza:
Az ilyenek ne szexeljenek és ne is pettingeljenek még.
És akkor csodálkozunk, hogy mennyi abortusz van.
9/16 anonim válasza:
ez olyan hülye kérdés,hogy azért írnak így :-) nem hiszem,hogy becsorgott volna,de tegyük fel bemasíroztak,hát gondolom csak útban van a szűzhártya ott :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!