Medi-lab terhességi teszt:ez most mi?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy május 7.-én volt az utolsó menstruációm és most június 11.-én kellett volna nem megjönnie(33-35 naposak a ciklusaim) ami nem is jött meg.Csináltam tesztet ami szerintem halványan pozitív lett,viszont az orvos semmit sem látott.A kérdésem az lenne,hogy ti is látjátok e a halvány 2.csíkot és ha igen akkor lehetséges,hogy álpozitívat mutat a medi-lab teszt?A válaszokat előre is köszönöm!
Kimaradt menzesz után 2 héttel mentem.szívhang is volt 6 hetes 3 naposan...
előbb felesleges menni...
amúgy halvány nagyon...
Sajnos ez csak száradási csík sztem....
Nekem is volt ilyen, hidd el a pozit egyértelműen fogod látni, még ha halványan is :)
De azért szorítok hogy baba legyen ;)
Miert nem kertel vervetelt?
Az a legminimalisabb HCG-t is kimutatja.
Nem várt után 6 nappal erősebb kellene legyen. Másik tesztet nem csináltál? Az is lehet, hogy elindult valami csak nem maradt meg, azért halvány. Az is lehet, hogy később volt peteérésed és azért nem lát a doki semmit. Az is lehet, hogy csak száradási csík, nekem is volt mostanában több ilyen is...
Tesztelj még, ha erősödik, akkor menj vissza a dokihoz úgy 1,5-2 hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!