Megérezheti e egy kisgyermek az édesanyján hogy terhes. Még mielőtt maga a terhesség beigazolódott volna? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Pár hónapja próbálkozunk a férjemmel. Laikus vagyok, ezt előre közlöm, szóval leoltásokat nem szeretnék kérni. Nem hőmérőzöm, annak a híve vagyok, hogy legyünk együtt minél többet, persze nem napi hatszor. Van néhány tünetem, ami nem tudom hogy érdemleges e. Kicsit fel van puffadva az alhasam, feszülő érzés, mintha le akarna szakadni. Ilyeneket eddig nem éreztem, de nem is ez a lényeg. A kislányom pár napja, nagyon sokszor jön oda hozzám, és ölelgeti a hasam, ami nem is nagy (vékony testalkat vagyok) és puszilgatja. Megkérdeztem, hogy mi ez a hirtelen puszilgatás, ölelgetés, de nem válaszolt rá semmit. Lehetséges, hogy ő megérzett valamit, amit még mi sem tudunk? Azt, hogy teszteljek kérlek ne írjátok, megszeretném várni a mensit, hogy meg jön e, addig fölöslegesen nem költök rá.2015. jún. 16. 12:23
21/25 anonim válasza:
Megy a drukk! Írj majd, kiváncsi vok.
22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, írni fogok mindenképp ha összejött, ha nem :) Igazából a hasam már egy hete fel van puffadva köldök alatt. Feltűnő, mert szorít néhány olyan nadrág ami eddig jó volt most szorít. Hízást mérlegen nem mutat. És sűrűbben kell wc-re járnom, felfázva nem vagyok. Nem várt napja körül kiderül mi a helyzet nálam. Ha nem, akkor doki.
2015. jún. 17. 15:39
23/25 anonim válasza:
Mikorra nem várod? Kíváncsi vagyok a fejleményekre :-)
24/25 A kérdező kommentje:
Szerdán már valami információt tudni fogok, mert akkor megyek dokihoz, az alhasi puffadásom miatt. Ma a lányom megint simizte hasam és mondta hogy pocak-pocak mosolyogva. Igy legalább vagy megnyugtatom, hogy jó a megérzése, vagy további kivizsgálás lesz, ha más miatt van. Nem tudom, hogy pms vagy mi, de tegnap óta, a mellem is érzékenyebb bimbó körül és hónalj felől. Tegnap pedig kisebb nyilalásokat éreztem petefészeknél és méhnél. Csak azért írom le, ha valakinek bármi hasonló tünete legyen, mire számítson majd. Bár minden ember más és más. Szerdán mindenképp jelentkezem, bármi eredményt is kapok a dokitól.
2015. jún. 18. 12:55
25/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy csak most jelentkezem, voltam nődokinál 24én, elvileg hétvégéig mondta legyünk együtt a férjemmel, mert most van peteérés. Mondtam neki hogy nem várt lesz hétvégén nem tüszőrepedés. Erre közölte, hogy itt nem lesz mensi, csak 12-14 nap múlva. Tegnap megjött. Szóval sajnos kislányom csak úgy szeretetből ölelgetett :) Közbe kiderült hogy szív alakú a méhem. Ja és hogy a magándoki félre diagnosztizált... Köszönöm, hogy foglalkoztatok a kérdésemmel, és hogy itt voltatok :) Csak azért írtam, hogy legközelebb ha valaki ide téved a kérdésemhez, tudja mi lett az eredmény :) Sziasztok
2015. jún. 27. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!