Hosszú luteális szakasszal lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A hőm alapján már 15 dpo-n vagyok, viszont csak vasárnapra nem várom a menszeszt. Ez alapján a luteális szakaszom 21 napos. Ma csináltam egy 10es és egy 25ös tesztet mindkettő negatív lett. nincsenek erőteljes tüneteim. fáradtság, enyhe alhasi görcs (mintha meg akarna jönni) valamint mellfeszülés, de nem túl erőteljesen, épphogy érzem. Ezek a tünetek is leginkább este jelentkeznek. Se vizelési inger se émelygés nincsen :(2015. jún. 15. 14:04
2/9 anonim válasza:
Már ki kellene mutatnia a tesztnek,ha 31.én volt ovud.de lehet később.
3/9 anonim válasza:
Figyeltem az előző kérdésedet is, nem tudok erre vàlaszolni, de a görbéd szép. A tesztnek viszont ki kellene mutatni màr.
4/9 anonim válasza:
Szia! Én írtam az előző kérdésedhez, hogy így túl hosszú lesz a luteális szakaszod. Nem lehet, hogy 4-én volt pé-d? (Ez csak egy ötlet)
5/9 A kérdező kommentje:
Én is pont erre gondoltam, hogy 4-én volt. Hát majd kiderül. Pénteken tesztelek újra, aztán meglátjuk. Úgy érzem terhes vagyok
2015. jún. 15. 16:38
6/9 piroska és a farkas válasza:
Aluteális szakasz az nem kb mindig 14 nap? úgy értem, hogy én úgy tudom, h különböző ciklushosszúságnál is a peteérés előtti idő különbözik, utána elvileg 14 nap. Vagy nem? Mi épp kisteson dolgozunk, nekem 35-40 naposak a ciklusaim, legutobbiban peteérésem sem volt, kiváncsi vagyok, most mi lesz, de egyébkét a 21. napon volt most ovu.... Közebn látom, h a kérdésre egyáltalán nem válaszoltam, bocsi :) drukkolok! Egyébként vizelési inger nekem még ilyen korán nem volt, csak ikor már nyoodott a holyagom , hányni pedig a 12. héten kezdtem, szoval az még semmit nem jelent, h neked ezek a tünetek nincsenek.
7/9 anonim válasza:
Nem. A 14 nap egy tankönyvi àtlag. Nekem pl. 13 körül szokott lenni, de még a 12-16 is belefér.
Kìvàncsi vagyok, kérdező, hogy mi lesz Veled. Van új görbéd?
8/9 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem negativ lett. Tulajdonkeppen mar azt sem tudom hany dpo-nal jarok :D Vasarnapra nem varom
2015. jún. 17. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!