Szerintetek terhes vagyok? Nagyon félek
Figyelt kérdés
Kb. egy hete együtt voltunk a barátommal és orálisan elégítettem ki. Miután elélvezett, én kiköptem a spermát, de utána egy kicsit smároltunk, aztán pedig ő elégített ki a nyelvével, így a száján keresztül átkerülhetett belém egy kis sperma. Rendesen még nem szexeltünk. Nagyon félek, mert késik a ciklusom, pedig sosem szokott. Szerintetek mennyi az esélye, hogy teherbe estem. 16/L2015. jún. 16. 00:15
1/11 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy terhes legyél! De bármilyen drogériában (dm, rossmann) 300 Ft-ért már tudsz tesztet venni, hogy megnyugodj :)
2/11 anonim válasza:
Erre most akartam írni valami frappáns Chuck Norris - Bear Grylls poént, de úgy tűnik késő van már ehhez. Először is nyugodj meg, aztán pedig nem ártana néhány felnőttel beszélgetned a szexről.
3/11 A kérdező kommentje:
hú köszi, most kicsit megnyugodtam :)
ha holnap sem jön meg, lehet veszek tesztet, de az nem túl ciki? :S
2015. jún. 16. 01:34
4/11 anonim válasza:
Miért, ha ciki, inkább nem veszel és rábízod a szerencsére?
Nem kínos, míg nem úgy mész oda, mintha valami bűnt követtél volna el.
5/11 Psycho Doll válasza:
16 éves létedre borzasztóan tájékozatlan vagy. :(
Olvass el pár könyvet , kérlek.
6/11 anonim válasza:
Nem artana kis biologiat tanulni.
7/11 anonim válasza:
Ha terhes leszel a szentléleknek nagyobb szerepe lesz benne mint a párodnak -.-
Komolyan csak minimálisan nézz utána a dolgoknak..
Hogy megfoganjon az a baba ahhoz találkoznia kellene az ivarsejtjeiteknek, ami elég nehezen történhetett meg lévén hogy a puncidRA folyt nem a puncidBA érted?
8/11 anonim válasza:
nem.. az a ciki ha valaki úgy játszik felnőttest hogy halvány lila gőze sincs az egészről....
9/11 anonim válasza:
Te jóságos isten ilyet kiirni.
Hány éves vagy te kérdező.
Puffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!