Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megérezheti e egy kisgyermek...

Megérezheti e egy kisgyermek az édesanyján hogy terhes. Még mielőtt maga a terhesség beigazolódott volna? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Pár hónapja próbálkozunk a férjemmel. Laikus vagyok, ezt előre közlöm, szóval leoltásokat nem szeretnék kérni. Nem hőmérőzöm, annak a híve vagyok, hogy legyünk együtt minél többet, persze nem napi hatszor. Van néhány tünetem, ami nem tudom hogy érdemleges e. Kicsit fel van puffadva az alhasam, feszülő érzés, mintha le akarna szakadni. Ilyeneket eddig nem éreztem, de nem is ez a lényeg. A kislányom pár napja, nagyon sokszor jön oda hozzám, és ölelgeti a hasam, ami nem is nagy (vékony testalkat vagyok) és puszilgatja. Megkérdeztem, hogy mi ez a hirtelen puszilgatás, ölelgetés, de nem válaszolt rá semmit. Lehetséges, hogy ő megérzett valamit, amit még mi sem tudunk? Azt, hogy teszteljek kérlek ne írjátok, megszeretném várni a mensit, hogy meg jön e, addig fölöslegesen nem költök rá.
2015. jún. 16. 12:23
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Tényleg fura lehet újra terhesen, én is régen voltam már. Párod is hamarosan tuti beadja a derekát :)

Hát igen a rémsztorik.. perszer van akinél valami komplikáció léphet fel, de egy szülés ha nincs semmi probléma, akkor nem vészes :) És persze az utolsó nap, mikor pociba van a pici. Azért ez a tudat is jó érzéssel tölt el minket nőket :)

2015. jún. 16. 13:03
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

Inkább arról lehet szó, hogy amikor valaki rákészül a teherbeesésre, többet foglalkozik magával, a hasával. Odanyúl, megsimítja, esetleg a gyerek feje fölött beszélgetnek is róla.

Ő meg átveszi ezt a hangulatot és a szülőt utánozva ő is arra figyel, ami amúgy is a figyelem középpontjában van, az anya hasára.

2015. jún. 16. 13:44
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásodat, de nem beszélgetünk a gyermekünk előtt még csak hasonló dolgokról sem. Mivel nem vagyok megbizonyosodva róla, hogy terhes lennék, így nem úgy viselkedem mint aki terhes. Sőt éppen ellenkezőleg, próbálom a haspuffadást is valahogy takarni, hogy ne látszódjon. Inkább bővebb ruhát veszek fel, hogy ne legyen szembetűnő. (vékony alkat vagyok, tehát nem egy extrém bő ruhára gondolok, ami meg már azért tűnne fel) Mondjuk tegyük hozzá, hogy a rövid farmer nacim össze se ér. Mivel nem tudjuk, hogy terhes lennék e vagy sem, így tudatosan nem is úgy "élek" nincsenek még bennem azok a mozdulatok, amik akkor amikor már valaki tisztában van a terhesség tényével. Tüneteket esetleg tapasztalok, de még csak arról se beszélek a gyermekem előtt. Ha biztos ami tuti, és nem történik esetleges korai vetélés se, megközelítőleg ha már szemmel látható és letagadhatatlan csak akkor fogom elmondani a gyermeknek. Óvintézkedés miatt. Tehát azt az eshetőséget kizárnám amit írtál. És bele se éltem magam, csak feltűnt a gyermekem hirtelen nagyon a hasammal foglalkozik. Ja, teszem hozzá, még csak a férjem se nyúlt hozzá eddig. Miért is simizgetné? Az intim dolgokat nem a gyerkőc előtt tesszük, terhesség miatt megint csak nem simizi a hasam, mivel még nem tudunk semmit. :)
2015. jún. 16. 13:56
 14/25 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem tudok a kerdesedre valaszolni, de erre most nagyon kivancsi lettem :) megirnad majd, hogy alakult? :)
2015. jún. 16. 13:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Természetesen megírom. Engem nagyon tud idegesíteni mikor én is elkezdtek olvasgatni, és már kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az egész végeredménye és utána nem jön fel a kérdező megírni hogy mi lett :D Nem szégyen az se, ha nem jött össze. Tanúságos lehet mások számára :) Persze, majd csak nem várt után tudok biztosat, vagy ha dokihoz megyek. :) Az még picit odébb van. Vagy ha esetleg olyan tüneteim lesznek amivel egyértelművé válik, a pro vagy kontra
2015. jún. 16. 14:09
 16/25 anonim ***** válasza:
En felnezek majd mindenkepp, hogy irtal-e. Drukkolok :)
2015. jún. 16. 14:19
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. jún. 16. 14:27
 18/25 anonim ***** válasza:
Én i drukkolok, majd én is írok, h mi lett :D Lehet, hogy a drágám a másodikat is jobban fogja várni, mint én(pedig én is nagyon vártam már) :P
2015. jún. 16. 15:08
 19/25 A kérdező kommentje:
Okés, kiváncsi vagyok, hogy nálatok is megérezte e a kicsi :) Azért drukkolok attól független, hogy az apuka nincs még rá felkészülve :)
2015. jún. 16. 16:06
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehetséges. Vannak dolgok, amiket nehéz megmagyarázni. Én mindenesetre szorítok neked.
2015. jún. 17. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!