Akik vetéltek már, válaszolnátok légyszi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Év elején volt egy "kémiai terhességem" 5 pozi teszt aztán rohanás doki aki semmit nem látott, másnap erős vérzés. Félek, hogy ez előfordulhat újra, mit csináljak ha teherbeesek, hogy elkerüljem ezt, azonnal irány a doki utrot iratni? Vagy??2015. jún. 12. 19:45
1/4 anonim válasza:
Szia
Amint + tesztelsz kérjél utrogestant mást nem tudsz tenni.
2/4 anonim válasza:
Szia. nekem februárban volt ugyanez, de egyáltalán nem biztos hogy kell gyógyszer, lehet mástól is a vetélés, nem csak a sárgatest hiánytól... de ha én tesztelek, valószínű én is rohanok dokihoz, bár lehet hogy nem fog gyógyszert adni, ha nincs barnázás...
3/4 anonim válasza:
hát nekem már most kiírta a doki a sárgatestet már ki is váltottam ugy beszéltük meg ha pozitívat tesztelek rögtön kezdjem el szedni, és ráérek hozzá menni.
4/4 anonim válasza:
Beszélj orvossal babatervezéskor, ő megmondja a továbbiakat egy vérvétel után. Az is lehet, h semmit sem kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!