Palástfűtea. Akik fogyasztják! Lenne pár kérdésem, válaszolnátok?
A ciklus első felében cickafarkfű teát kell inni, mivel a peteérésre jótékony hatással van.
Én 1 hónapig csináltam ezt a kúrát és a második lányunk össze is jött egyből utána.
A barátnőm csinált magának ülő fürdőt és abban áztatta magát. Igazából neki eü problémája volt, de utána meg is fogant a fia, hiába nem tervezték őt.
A palástfű teát a ciklus második felében kell inni.
Ez arra szolgál, hogy a megtermékenyítést minél jobban segítse.
Ha vezetsz görbét, akkor a reggeli hődből látod, hogy kb. mikor van peteérésed (amikor leesik a hőd drasztikusan).
Na, ha ez megtörtént, akkor kezd le inni a palástfű teát.
Minden reggel éhgyomorra idd meg a teát.
Használhatsz filtereset is, nem kell a normál füveset. A lényeg, hogy 5 percig ázzon!
Egyébként mellé szedhetsz folsavat, d-vitamint és e-vitamint is. De egy komplex terhesvitamint is szedhetsz nyugodtan. Legalább feltöltődik a szervezeted. :)
Köszönöm szépen a gyors választ!
A kérdésem konkrétan arra vonatkozik, hogy elkezdhetem-e a palástfűvel a kúrát, vagy várjam meg a jövő hónapot, hogy a cickafarkkal kezdjek?
Vezetek görbét,de drasztikus csökkenés nem volt, csak két megemelkedett érték, ami ugye, még lecsökkenhet, azért kérdeztem, hogy ki mikor vált a palástfűre.
Szia, én megvártam a következő menstruációt, és akkor kezdtem a cickafarkkal. Mostmár a második teázós ciklusom végén járok, még nem vagyok terhes (szerintem)
Ja, és én a naptármódszer szerint váltottam a palástfűre. Egyenlőre nemtudom, hogy jól csináltam e :( Ami fontos, hogy ne használj semmilyen fém eszközt amivel a tea érintkezne, mert elvileg akkor nem hat. Meg az íze is megváltozik.
Nyugodtan kezd el inni a palástfű teát, napi egyet minimum. Erősíti a méhet és segíti a beágyazódást (már ha próbálkoztatok már ebben a hónapban).
A cickafark teával meg azért óvatosan, az első hónapban, mikor inni fogod és esetleg nem esnél teherbe, megjönni a mensid és barnázol előtte azonnal hagyd abba. Engem annyira nem világosítottak fel előtte, pedig pontról pontra kértem tanácsot a teákkal kapcsolatban, és nekem a cickafark úgy felborította a ciklusom, hogy nem vettem észre a terhességem és elvetéltem tőle (szóval nagyon figylej oda.) De a palástfűvet bátran ihatod! :) Sok sikert! ;)
Köszönöm mindenkinek a választ! Hasznosak voltak, mentek a zöld pacsik:)
A mai volt a 3. megemelkedett hőm, amit mértem, úgyhogy éppen kortyolgatom a palástfűteát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!