Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Palástfűtea. Akik fogyasztják!...

Palástfűtea. Akik fogyasztják! Lenne pár kérdésem, válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Lehet-e ezzel kezdeni a teázós hónapot? Szeretnék cickafark és palástfűtea kúrát tartani. Épp a ciklus közepén vagyok. Valószínűleg ovu után. Elkezdhetem a palástfű teát inni? Ha csak valószínű, hogy megvolt az ovum, de nem 100 százalék, akkor is elkezdhetem? Nem ovu tesztelek, csupán görbét vezetek, ami ugye inkább visszamenőleg mutatja az ovuláció dátumát.

2015. ápr. 27. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:

A ciklus első felében cickafarkfű teát kell inni, mivel a peteérésre jótékony hatással van.

Én 1 hónapig csináltam ezt a kúrát és a második lányunk össze is jött egyből utána.

A barátnőm csinált magának ülő fürdőt és abban áztatta magát. Igazából neki eü problémája volt, de utána meg is fogant a fia, hiába nem tervezték őt.

A palástfű teát a ciklus második felében kell inni.

Ez arra szolgál, hogy a megtermékenyítést minél jobban segítse.

Ha vezetsz görbét, akkor a reggeli hődből látod, hogy kb. mikor van peteérésed (amikor leesik a hőd drasztikusan).

Na, ha ez megtörtént, akkor kezd le inni a palástfű teát.

Minden reggel éhgyomorra idd meg a teát.

Használhatsz filtereset is, nem kell a normál füveset. A lényeg, hogy 5 percig ázzon!

Egyébként mellé szedhetsz folsavat, d-vitamint és e-vitamint is. De egy komplex terhesvitamint is szedhetsz nyugodtan. Legalább feltöltődik a szervezeted. :)

2015. ápr. 27. 12:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors választ!

A kérdésem konkrétan arra vonatkozik, hogy elkezdhetem-e a palástfűvel a kúrát, vagy várjam meg a jövő hónapot, hogy a cickafarkkal kezdjek?

Vezetek görbét,de drasztikus csökkenés nem volt, csak két megemelkedett érték, ami ugye, még lecsökkenhet, azért kérdeztem, hogy ki mikor vált a palástfűre.

2015. ápr. 27. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, én megvártam a következő menstruációt, és akkor kezdtem a cickafarkkal. Mostmár a második teázós ciklusom végén járok, még nem vagyok terhes (szerintem)

Ja, és én a naptármódszer szerint váltottam a palástfűre. Egyenlőre nemtudom, hogy jól csináltam e :( Ami fontos, hogy ne használj semmilyen fém eszközt amivel a tea érintkezne, mert elvileg akkor nem hat. Meg az íze is megváltozik.

2015. ápr. 27. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kezd el inni a palástfű teát, napi egyet minimum. Erősíti a méhet és segíti a beágyazódást (már ha próbálkoztatok már ebben a hónapban).

A cickafark teával meg azért óvatosan, az első hónapban, mikor inni fogod és esetleg nem esnél teherbe, megjönni a mensid és barnázol előtte azonnal hagyd abba. Engem annyira nem világosítottak fel előtte, pedig pontról pontra kértem tanácsot a teákkal kapcsolatban, és nekem a cickafark úgy felborította a ciklusom, hogy nem vettem észre a terhességem és elvetéltem tőle (szóval nagyon figylej oda.) De a palástfűvet bátran ihatod! :) Sok sikert! ;)

2015. ápr. 27. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! Hasznosak voltak, mentek a zöld pacsik:)

A mai volt a 3. megemelkedett hőm, amit mértem, úgyhogy éppen kortyolgatom a palástfűteát:)

2015. ápr. 28. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!