Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Válaszolnátok? Ovus kérdés.

Válaszolnátok? Ovus kérdés.

Figyelt kérdés
Ciklusom 13.napján vagyok,elvileg mostanában lesz p.é-m.Sosem figyeltem még,de ilyenkor jelentkezhet az ugynevezett ovus fájdalom?Időnként belehasit hol a jobb hol a bal oldali petefészkembe erős,nyilalo fájdalom.Türhető,de kicsit kellemetlen.Ez amiatt van hogy most lesz peteérés?Vagy már van? :D kevés krémes állagu,fehér folyásom van.
2015. febr. 17. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem most van péd. Nekem is most van 😊
2015. febr. 17. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Körülbelül most lehet majd peteeresed, de a kremes feher folyas meg nem ovus folyas. Ha gondolod, merd meg holnaptol minden reggel ebredes utan azonnal a hödet, szajban a legegyszerübb. Ha holnap mondjuk 36,0 lesz, holnaputan pedig 36,4 vagy több, akkor holnap reggel lesz ovud. Ovu napjan felszökik a hö. Az ovus nyak (folyas) pedig inkabb atlatszo, es nem nagyon kremes, hanem elhuzhato, nyulos.
2015. febr. 17. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsanat rosszul fogalmaztam. Szoval aznap van ovulacio, amikor felszökik a hö legalabb 4 tizedet, es utana fent is marad napokig. Elötte, vagy aznap erdemes együtt lenni.
2015. febr. 17. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok hogy irtatok!Köszönöm!
2015. febr. 17. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ma egesz nap ovus fajdalmam van, szur a jobb petefeszkem. 3 ovutesztet is csinaltam ma, mind negativ, tehat meg nem most lesz ovum. nekem is feher kremszerü a nyakom. Voltam ma ultrahangon is, mert mult honapban volt cisztam, az felszivodott szerencsere, es a masik oldalon van most peteeres. :) hajra, mi holnapra es pentekre tervezzük az együttletet, meg amikor jol esik :) (es idönk van ra) :)
2015. febr. 17. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!