Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció helyett ovus tünetek?

Menstruáció helyett ovus tünetek?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie,előtte 1,5 hétig görcsöltem. Tegnap ovus tünetek,tojásfehérje,stb.... Mai teszt negatív. Viszont elmúlt a görcs,és nem is érzem,hogy megjönne...
2014. dec. 7. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
szia sortsás! én is tettem fel egy hasonló kérdést mostanában nekem azóta egy hete késik, és szombaton teszteltem! de még negatív de ha igaz akkor még kell várnom hogy pozitív legyen a tesztem most megint érzek menstruációs tüneteket meg fájnak a melleim.
2014. dec. 7. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
1-ső vagyok akkor csak kíváncsiságból többször voltunk együtt a párommal amugy is szoktunk együtt lenni mikor megjönne előtte mert utána pár napig nem tudunk, hogy kihasználjuk. de azóta sem jött meg. Majd meglátjuk mi lesz belőle. Ha neked is most volt peteérésed mikor meg kellett volna jönnie, akkor csak 2 hét múlva tudsz tesztelni, én pont egy héttel vagyok előtted :). Majd írj .
2014. dec. 7. 18:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Ok,köszi :)Hát én még ilyet nem tapasztaltam még,pedig már 2 gyerekem van,de onnan tudtam hogy baba van,hogy teljes szárazság,nincs mensi, és nincs hasfájás...
2014. dec. 7. 19:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Szia sorstárs :) Mi újság veled? Nekem még mindig nem jött meg, nem is tudom teszteljek e még,vagy menjek dokihoz..... Lehet hogy nekem az is bezavar,hogy szoptatok még....
2014. dec. 11. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Még nekem se jött meg úgy döntöttem hogy most hétvégén vasárnap vagy hétfőn tesztelek reggel. Nekem meg lehet hogy a tüsző repesztő gyógyszer zavart be vagy hogy kicsit fel voltam fázva.
2014. dec. 12. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
de majd megírom mi lett a teszt eredménye akkora már 2 hetet fog késni, így ha tényleg akkor volt ovum mikor megkellet volna jönnie akkor most már mutatnia kell valamit.
2014. dec. 12. 14:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok,várom az eredményt :) Nekem már megint fáj a hasam,lehet meg fog jönni végre :)
2014. dec. 13. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!