Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? nagyon félek 18/L

Lehetek terhes? nagyon félek 18/L

Figyelt kérdés

öt napja kesik, faj a mellem mar nagyon de a hasam meg nem kezdte el. Baratommal sokszor szexeltunk de mindig hasznaltunk gumit es miutan elment bennem nem csucsultem meg rajta, hanem kihuztuk. Ujjazasnal sem erintkezett spermaval.

Van arra barmo lehetoseg hogy az ovszerbol kijott barmi is akkor, ha nem szakad el illetve csuszik belem?

Kerlek nyugtassatok meg teljesen.ideges vagyok. Lehet amiatt is kesik, illetve nemreg voltak szobeli erettsegijeim, az is kozrejatszhat?

Tesztet csinalok ma. Terhes lehetek?

2015. jún. 12. 08:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem amíg ilyen fiatalok vagytok használjatok mást is a védekezésre pluszban, hogy ne kelljen idegeskedni
2015. jún. 12. 15:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonok minden valaszt :) Csinaltam reggel tesztet, negativ lett teljesen egyertelmuen :) megnyugodtam nagyjabol, de ha megjon akkor leszek vegkepp nyugodt
2015. jún. 12. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!