Terhes lehetek-e?
Sziasztok! :)
A barátommal április 18-án feküdtem le. Először pettingeltük, elment. Körülbelül egy fél óra elteltével szexeltünk, mint utólag kiderült, lejárt gumival... Nem ment el bennem, időben észrevettük a dolgot. "Szabad levegőn elpusztulnak a spermiumok..." De azért aggasztott a dolog. Kiváltottam egy 120 órás sürgősségi tablettát, ezt a 100. órában vettem be. A menstruációm időben megjött, viszont szokatlanul kevés vérzésem volt, és össz-vissz 3 napig tartott. egy héttel később csináltam tesztet. Pozitív lett. Azon a héten csináltam még egyet, az negatív lett, a következő héten csináltam kettőt, szintén negatívak. Ha terhes vagyok, most ez a 6. hét lenne. Ma kellett, hogy megjöjjön a menstruációm, meg is jött időben, szokásos alhasi görccsel és mennyiséggel. Nagyon megnyugtatott. Szerintetek aggodalmaskodjak még tovább? Elképzelhető, hogy az első teszten szellemcsíkot láttam? Volt már valaki ilyen helyzetben?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
ráadásul szex közben nézegettétek???
Körülbelül egy fél óra
elteltével szexeltünk, mint utólag kiderült, lejárt
gumival... Nem ment el bennem, időben
észrevettük a dolgot.
"Pózt váltottunk, addig kihúzta, és én vettem észre ahogy ránéztem"
Ezt a kamut, a gumira nincs rányomva a dátum, a dobozon is olyan apró, hogy sasszem kell hozzá.
Az a lejar az nem azt jelenti, hogy lejott? Csak lehet az orszag masik felen el a kisholgy es fura a szava jarasa.
Nem ezt akartad mondani?
Jézusom mennyi értetlen, nevetséges amit csináltok. Nem a koton lejárati idejét vettem észre pózváltásnál, hanem azt, hogy ki van szakadva a gumi. Most várhatom a megkövezős kommenteket, hogy milyen nő vagyok amiért ránéztem a páromra miközben helyzetet cseréltünk? :) Nem tudom, hogy miért van ennyi rosszindulatú és hitetlen, a semmiért és konkrétan unalmában kötekedő ember.Elég szánalmas, hogy ide jártok fölényeskedni és villogtatni az agyatokat, miközben nem ez volt a kérdés. Nem tudom, hogy egyáltalán miért kell apró részletekbe belekötni. Mert ti jobban tudjátok, ugye?... Ti voltatok ott, nem én.
És igen, a koton le volt járva, tudok dátumot olvasni, másnap reggel néztem meg, mikor pakoltam a szobámban és felvettem a földről az üres tasakot, hogy kidobjam azt is. Megnéztem rajta a dátumot és már le volt járva. Ez így elég részletes, hogy el lehessen hinni és rátérhessünk a kérdésemre?
A hetek elszámolása végett elnézést kérek, tényleg nem 6 hét telt el azóta.
Remélem mostmár kellő információval rendelkeztek... Várom a további "felnőttekhez méltó" kötekedős kommenteket. :)
Az volt a baj, hogy nem irtal erthetoen, mert ha visszaolvasod a kerdesedet sehol sem irod, hogy kiszakadt a gumi. Sehol. CSak hogy lejart. Ugyhogy a kotekedes ezert volt, mert tenyleg honnan tudja az ember szex kozben, hogy le van jarva a gumi. Meg kit erdekel. De ha kiszakadt, akkor az mar ertheto.
Vettel be esemeny utanit es meg is jott. Sztem nem vagy terhes. De ha aggodsz menj dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!