Lehetek terhes?
Ne haragudjatok, hogy felteszem az 500 milliomodik ilyen kérdést és tudom h nagyon tudatlan vagyok és nem fogok még sexelni meg ilyet se még jó ideig.
A barátom csinált olyanokat az az elmúlt napokban, hogy odarakta a péniszét a bugyimon keresztül és mozgatta, meg egy pillanatra odaérintette a péniszét a hüvely nyílásomhoz (lehet volt rajta egy kicsi előváladék), és fogdosta a péniszét majd kb fél perc múlva megujjazott. Ha egy kis előváladék kerül a hüvely nyílásomhoz és a fiú ujjazással bejuttathatja úgy, hogy aztán terhes lehessek? Még szűz vagyok meg az is maradok és behatolás nem történt! Azért vagyok nagyon ideges mert pontosan egy hónapja jött meg és a mellem még csak nem is duzzadt és egy kis folyásom van csak. Szerintetek?
Nem így készül a kisbaba. :)
Bugyin keresztül semmi nem jut oda.
Az ujján ha tegyük fel volt is előváladék (kétlem), a spermium hamar elpusztul szabad levegőn, így hiába ujjazott meg utána, nem lehetsz ettől terhes.
Nyugi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!