Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha a höm napok...

Lehetek terhes ha a höm napok ota 37,3? Még van a nemvártig 5 nap

Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudod ovuláció után elkezd felmenni az alaphő ha volt pé és ez így is marad menziig. Ha van terhesség akkor fent marad, ha nincs akkor pedig leesik. Ez nem terhesség miatt van.
2015. jún. 4. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehetsz, 36.3-al is, 36.7, de 37.0-el is, de az is lehet hogy 5 nap múlva leesik a hőd és megjön. A hőmérőzés arra jó, hogy lásd mikor van/volt peteérésed, nem fogod belőle előbb megtudni a terhességet mint egy tesztből.
2015. jún. 5. 00:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Te ismered a tested. Én tudom az enyémről, hogy a mensi első napján esik le a hőm. Előtte magas. De 5 nappal előtte szerintem mindenkinek magas. Ez a ciklus jellemzője.
2015. jún. 5. 04:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😀Ma le esett 36,9
2015. jún. 5. 10:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ma le esett 36,9 re.
2015. jún. 5. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!