Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok?

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjönnie a mensimnek,csináltam tesztet,de negatív.Szedek gyógyszert is.De mégis van néha reggel hányingerem,és a bal oldalon alul a szemérem csont felett érzékeny,és állandóan pisilnem kell.Mi történhet most velem?
2015. jún. 4. 22:00
 1/5 anonim válasza:
Valószínű
2015. jún. 4. 22:14
 2/5 anonim válasza:
Szerintem ha holnap sem jön meg, megint tesztelj.
2015. jún. 4. 22:21
 3/5 anonim válasza:

Ha szedsz gyógyszert (fogamzásgátlót),akkor nem lehetsz terhes!...hányingered lehet a stressz miatt is. pár nappal "teherbe esés" után nincsenek még így tünetek:)

A rendszeres pisilős érzés lehet a felfázás jele is.

Csinálj még1 tesztet,ha lehet reggel,akkor ajánlott a hormonszint miatt.

De ha helyesen szeded a bogyót,akkor no problem.

Ne aggódj!!

20/L

2015. jún. 4. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocsánat csak annyit tennék hozzá, hogy gyógyszer szedés mellett is lehet teherbe esni bár tény kicsi az esélye, nekem anyósom két gyermeke is úgy fogant :) tényleg pici az esélye, de nem lehetetlen.

Tesztelj 2-3 nap múlva, ha még nem jön meg, de mint ahogy az előttem szóló is írta, ilyenkor még nincs hányinger legalábbis terhesség miatt :)

2015. jún. 5. 09:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Voltam orvosnál,csinált tesztet,ultrahangot...azt mondta nyugodjak meg,nem vagyok terhes,meg fog jönni.

2015. jún. 5. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!