Viktoria1978 kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Februarban született kisfiam, most 4 honapos szoptatok, mast nem kap, csak anyatejet. Aprilisban voltunk együtt a parommal vedekezes nelkül. Akkoriban a kisfiam ataludta az ejszakat, vagyis 8 -9 orat elvolt cici nelkül. Par hete kezdte, hogy mikor el kezdem szoptatni elforditja a fejet nez ram mergesen, majd fel ora setalas utan elfogadja es eszik. Szokott olyan erzesem lenni, mintha meg akarna jönni a menzeszem. Tegnap megkerdezte a ferjem te em vagy terhes, nagy a hasam, 38-as meretet hordok, kisfiamnal is igy Volt, hogy az elsö honapban is mar ugy neztem ki, mit egy 5 honapos terhes. Lehet kicsit zagyva lett, bocsi, jar az agyam. Mit gondoltok, lehetek terhes? Holnap veszek teszet. Most rapisiltem egy haszalt tesztre, megerösödött a ket csik, nem tudom jelent-e vmit. Tiszta hülye vagyok:)
2015. jún. 5. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát a használt teszt nem jelent semmit. Majd az új megmondja. Tekintve hogy június van, az áprilisi együttlétből ha megfogant a baba, akkor már javában lehetnek tüneteid is. Pár hete lehet hcg is amit megérezhet a baba illetve a mindjárt megjön érzés is ki tudja.. Vagy meg fog jonni vagy baba..
2015. jún. 5. 23:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Használt teszt nem ér semmit!

Ha védekezés nélkül éltél nemi életet, lehetsz terhes, akkor is, ha szoptatsz. Kisebb eséllyel ugyan, de nem kizárt.

2015. jún. 6. 00:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Szeretnek egy kislanyt a pasik melle, szoval ez nem problema, ha terhes vagyok. Csak arra lennek kivancsi, hogy volt-e vki hasonlo helyzetben, miböl jött ra, hogy Ismet babat var. Tudom a teszt a biztos. Mindjart keltem az uram, hogy hozzon egyet:)
2015. jún. 6. 07:02
 4/9 anonim ***** válasza:
terhes is lehetsz de a baba azt is érezheti h meg fog jönni(nekem fiam onnantól nem akart szopizni)
2015. jún. 6. 07:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdekel majd az eredmény. :) Megírnád majd? Miért nem akarnak ilyenkor szopizni? A hormonok, miatt megváltozhat az íze? Egy kezdő 6 hkm :)
2015. jún. 6. 08:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindjárt kiderul, párom nem soká itthon van:-) szeretnék egy kislányt. Remélem terhes vagyok :-)
2015. jún. 6. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:

miért van otthon használt teszt? bocsi a használhatatlan kommentért, csak ezen megakadt a szemem olvasgatás közben :)

drukkolok, hogy ha baba, kisasszony legyen :)

2015. jún. 6. 12:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Eltettem emlekbe :-) Nem vagyok terhes a teszt szerint. Majd legközelebb :-)
2015. jún. 6. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:

jaaaa, értem :)

köszi a választ, sehogy nem tudtam mgfejteni a dolgot, de így már tiszta :)

2015. jún. 6. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!