Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek ebben az esteben még...

Lehetek ebben az esteben még terhes?

Figyelt kérdés
Barátommal együtt voltunk, a menzeszem kezdőnapja elött 3 héttel, de kiszakadt a gumi. Észrevettük, nem bennem ment el, de ugye előváladék... Menstruációm időben megjött és teljesen normális mennyiség volt, mikor elmúlt csináltam reggeli vizeletből 3 teszet, mindhárom nehativ lett. Rá 5 napra ma is csináltam egy tesztet mert étvágytalanságom van és kicsit mintha puffadna a hasam és kemény. (étvágytalanság máskor is előfordul néha) És időntúli nagyon nagyon halvány pozitiv lett. NEm is biztos hogy rózsaszín a csík lehet szürke, nem látni nagyon. Mekkora az esély, hogy terhes legyek?

2015. jún. 3. 16:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem vagy terhes.Ha ennyire parázol miért szexeltetek tovább.Tök felesleges ennyit tesztelni.Valószínű csak száradási csík van a teszten.A időntúli teszt amúgy sem számít.
2015. jún. 3. 16:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek tényleg nagyon félek, hogy terhes leszek..Mindig védekezünk. Most szeretnék majd tablettát is iratni. Soha nem szexeltem úgy, hogy nem védekeztünk.. 19 évesen nem szeretnék gyereket.
2015. jún. 3. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!