Lehetek terhes? nagyon félek 18/L
öt napja kesik, faj a mellem mar nagyon de a hasam meg nem kezdte el. Baratommal sokszor szexeltunk de mindig hasznaltunk gumit es miutan elment bennem nem csucsultem meg rajta, hanem kihuztuk. Ujjazasnal sem erintkezett spermaval.
Van arra barmo lehetoseg hogy az ovszerbol kijott barmi is akkor, ha nem szakad el illetve csuszik belem?
Kerlek nyugtassatok meg teljesen.ideges vagyok. Lehet amiatt is kesik, illetve nemreg voltak szobeli erettsegijeim, az is kozrejatszhat?
Tesztet csinalok ma. Terhes lehetek?
Koszonom szepen csinalok tesztet hatha picit lenyugszok :/
Akarhogy eroltetem az agyam nem jut eszembe olyan amikor olyat tettunk volna baratommal ami teherbeeseshez vezetett volna :/ csak ezek ellenere is ideges vagyok
a mensim altalaban 29-35 nap kozott jon meg az nagyon rendszertelennek szamit?
A 21,45 meg regebben volt.
Szerintem nem vagy terhes, legalábbis az esély nagyon nagyon minimális, de megnyugvásként csinálj egy tesztet.
Az én dokim azt mondta, hogy mindig óramű pontosságra nagyon kevés nőnek jön meg, a lényeg, hogy ne legyen szélsőséges.
Tehát kb havonta legyen, de ha egy-két, pár nap eltérés van, nem gond.
(Nem kell mindenkit egyből, látatlanban a pcos-val, meg ir-rel ijesztgetni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!