Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes ha?

Ugye nem lehetek terhes ha?

Figyelt kérdés

Na szoval sziasztok es elore bocsanatot kerek attol akit esetleg irrital ez a kerdes de muszaj kiirnom. Szoval kovetkezo a helyzet: a baratomnal voltam filmezni es idokozben elkeztunk csokolzoni es idovel lekerult rola a ruha. O hozzam ertette ott lent a peniszet,en amint eszrevettem eltoltam magamtol. Egy ennyitol ugye nem lehetek terhes?

es meg egy dolog: a menzeszem nem jar pontosan vagy tul hamar jon, vagy tul keson sot olyan is van h kimarad, mult hetre vartam h megjojjon, van okom aggodni?

2015. jún. 9. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz nyugodj meg. Csak hozzád ért? Hova? Vagy csak oda érintette valahova?

Nézz utána hogyan eshetek teherbe, mitől. És egy kis olvasás nem ártana.

Tanultál biológiát?

Ha a hüvelyedbe bele élvez akkor lehetsz terhes.

2015. jún. 9. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz.

De olvass utána a teherbeesésnek, ha nem sokára nemi életet fogsz élni.

2015. jún. 9. 18:28
 3/8 A kérdező kommentje:
igen olvastam biologia konyvet, igen tanultam es tisztaba vagyok a dolgokkal. Csak mivel az elovaladekba is lehet spermium, es kesik a menzeszem enyhen megijedtem....
2015. jún. 9. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
És bejutott a hüvelyedbe az az előváladék?
2015. jún. 9. 18:52
 5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom, mivel csak hozzam ert ekkor eltoltam magamtol o meg bedurcazott es kiment a szobabol.... szoval remelem h nem jutott be a huvelyembe az az elovaladek
2015. jún. 9. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy is be tette a péniszét a hüvelyed be?
2015. jún. 9. 18:55
 7/8 A kérdező kommentje:
nem
2015. jún. 9. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha csak oda érintette de nem jött ki belőle semmi akkor nem lehetsz terhes 100%

Hány éves vagy?

2015. jún. 9. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!