Szellemcsík szerintetek? (11-12. dpo-s tesztek)
Figyelt kérdés
Halványan mindkettőn derengett valami időn belül, bár lehet, hogy csak odaképzeltem. Mikor megszáradtak, azután lettek láthatóbbak. A felső a 11, az alsó a 12. dpo-n készült. (A felsőröl lejött egy kicsit a réteg)
A színüket nem tudnám megmondani, de inkább szürke, mint színes.
Lett valakinek ilyenből baba? Vagy csak szellemcsíkosak?
2015. jún. 11. 17:14
41/44 A kérdező kommentje:
Köszi! Lenyegeben igen, bar meg erösödnie kell a csiknak, meg az orvosnak is meg kell erösitenie:)
2015. jún. 12. 13:38
42/44 A kérdező kommentje:
Kivancsi voltam, hogy a delutanibol milyet sikerul tesztelni, sokat ittam ma, elotte kb 1 oraval pisiltem, olyan lett, mint a reggeli:
Hatha valakit erdekel a delutani osszehasonlitasa a reggelivel. Messzemeno kovetkezteteseket mondjuk nem lehet belole levonni:D
Akik vartok a pozitiv tesztre, es halvany tesztetek van, nalatok mi ujsag? Teszteltetek azota?
2015. jún. 12. 18:22
43/44 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű ,hogy babát vársz :) Milyen érzés? :)))
44/44 A kérdező kommentje:
Nagyon örülös es igazan belegondolok akkor picit panikolos:D Vigyorgok, mint a vadalma, amikor epp nem emelygek. Ferjemnek mondtam, hogy venni kell magneziumot, ö erre csak annyit mondott, hogy nyugtatot is:D Persze ö is örül, de lassuk be, ennyi teszteles, meg fenyfeletartas, gyakorikerdesekezes, vitamin, Jonas-nap, termekenysegi joga, aviva torna, meg teak utan (igen, ezek mind megvoltak, bar nem egyszerre alltam neki) talan most eshetett le neki, hogy kivel el együtt:)
2015. jún. 12. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!