Szellemcsík szerintetek? (11-12. dpo-s tesztek)
Halványan mindkettőn derengett valami időn belül, bár lehet, hogy csak odaképzeltem. Mikor megszáradtak, azután lettek láthatóbbak. A felső a 11, az alsó a 12. dpo-n készült. (A felsőröl lejött egy kicsit a réteg)
A színüket nem tudnám megmondani, de inkább szürke, mint színes.
Lett valakinek ilyenből baba? Vagy csak szellemcsíkosak?
# 20
Hőmérőzéssel és/vagy ovuteszteléssel tökéletesen meg lehet állapítani az ovu napját. Én pl nem ovutesztelek, de a hőgörbém alapján teljesen nyilvánvaló, hogy mikor volt, és pont 14. nap :)
Alsón van csíkocska, várom a többit :D
én bírom ezt a tesztelős dolgot, egyáltalán nem zavar, hogy ilyen korán, sőt szeretek együtt izgulni a kérdezőkkel :D szóval hajráhajrá,babára(tesztelésre) fel!
Én is szeretem a tesztelgetéseket :) Jó látni hogy sokan örülnek és sikerül :) Nekem is megvolt az örömöm egy hónapja... sajnos nálunk duplán rossz lett a vége... de pár hónap és lövök nektek sok sok tesztet :P NEM adjuk fel, mert olyan nincs!
Hajrá kismamik :) mindenkinek aki vágyik rá küldöm a gólyákat :)
Én szinte minden tesztelős kérdést megnyitok. Mert érdekel, örülök mások örömének, ha sikerül a baba.
Én az alsón látok halványan 2. csíkot, és színesnek tűnik. Drukkolok, hogy erősödjön. Feltöltöd a 13. és a 14. napit is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!