Szellemcsík szerintetek? (11-12. dpo-s tesztek)
Halványan mindkettőn derengett valami időn belül, bár lehet, hogy csak odaképzeltem. Mikor megszáradtak, azután lettek láthatóbbak. A felső a 11, az alsó a 12. dpo-n készült. (A felsőröl lejött egy kicsit a réteg)
A színüket nem tudnám megmondani, de inkább szürke, mint színes.
Lett valakinek ilyenből baba? Vagy csak szellemcsíkosak?
Kérlek valaki válaszoljon nekem... please.. Mi a fene az a dpo???? Olyan sokszor olvastam és muszáj megkérdeznem. Ne haragudj kérdező,hogy nem tudtam válaszolni.
Egyébként én semmit sem látok rajta,még szellemcsíkot sem.
Tesztelni akkor kell, amikor már 3-4 napja KÉSIK!
Mire jó ez?
Az alsó már egész jó.. szerintem lesz belőle valami.
A dpo az ovuláció óta eltelt napok száma.
Mindenki akkor tesztel, amikor akar. Ha neked nem tetszik, nem kötelező válaszolni rá. Lehet tovább lapozni!
Köszi 4-es, számítottam olyan válaszra, hogy miért csináltam ilyen korán. A válaszom pedig az, hogy kíváncsiságból, mert nagyon sokan írták, hogy már 9-10. dpo-n pozitív lett a tesztjük, ha azt vesszük, még nem is kezdtem olyan korán tesztelni:D
Természetesen tudom, hogy a nemvárt után 4 nappal érdemes először tesztelni, de ha másnak kimutatta, gondoltam egy próbát megér, vettem egy csomó tesztet, szóval jön majd még a 13., 14., stb. napi tesztes kérdés is:D De figyi, ha már válaszoltál 3-as, legalább annyit tegyél meg, hogy a kérdésre is írsz egy választ, az is jó, ha azt írod, hogy negatív, ha tényleg annak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!