Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13 dpo-n negatív tesztek,10es...

13 dpo-n negatív tesztek,10es és 20as. Így már biztos h nem jött össze a hónap ugye?

Figyelt kérdés

Holnap kéne nem meg jönnie, de a tesztek mind negatívak, legalább egy halványocska vonal lett volna, de nem :(

Tapasztalatokra lennék kíváncsi a tesztek kapcsán.

Köszönöm szépen mindenkinek aki ír

2015. máj. 28. 14:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%
Nemvárt előtti teszt sose biztos. Lehet megjön de lehet két nap múlva pozi lesz.
2015. máj. 28. 14:29
 2/28 anonim ***** válasza:

Úgy van, ahogy az első írja. Milyen tesztek voltak? Reggeli elsőből csináltad?

13.-on amúgy a teszt kimutatHATja, de nem feltétlenül mutatja ki. Eddig még nekem sincs értékelhető eredményem (ez az én kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. )

pedig pontosan tudom az ovum időpontját. Az orvos is azt mondja, hogy 4-5 nappal a kimaradt menzesz után érdemes először tesztelni.

2015. máj. 28. 14:34
 3/28 A kérdező kommentje:

Jajj köszi a válaszokat :)

Hááát vaterás one step 10es, ebből szinte mindennap el lövök de negatívak.

Dm-es corax be sure próbáltam még.

Mindegyiket reggel csináltam..

Milyen tesztet ajánlanátok?

2015. máj. 28. 14:40
 4/28 A kérdező kommentje:
2ik. Sztem az pozitív lesz :) ha ugyan olyan vastagnak látod kb, és rózsaszín akkor az nem szellemcsik. Megy a drukk :D
2015. máj. 28. 14:46
 5/28 anonim ***** válasza:

Én patikában vettem clearbluet, 1200 ft körül, nem a digitalisat. Nekem korán kimutatta.

X-epil is jó és az olcsóbb.

2015. máj. 28. 14:49
 6/28 anonim válasza:
52%
Amíg nem jön meg, van remény. Nekem csak 20 nap után lett először pozitív, az is csak nagyon halványan. Most 25 hetes a kis PocakManóm. (Épp szétrúgja a hasamat :D)
2015. máj. 28. 14:59
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 14. dpo-n lett halvány a tesztem. Ha később volt ovud, akár 1-2 nappal is, az is sokat számít ilyenkor. Amíg nem jön meg van esély. Ne add fel. :)
2015. máj. 28. 15:08
 8/28 anonim ***** válasza:

Így van, ne add fel, korán van ahhpz még. Ezek jó tesztek, főleg, ha a vaterás is rendesen negatív volt eddig (sokszor olvastam, hogy fals pozitívat mutatott halványan), szerintem bízhatsz ezekben a tesztekben.

Amit még ajánlanak az az x-epil és a facelle, valamint a digitális Clearblue. Ez utóbbi drága, másik kettő viszont jó áron van. Amit nem ajánlok, az a plusz jeles Clearblue visual (nem digitális).

14. dpo előtt viszont semmilyen tesztet nem ajánlok, persze én ettől függetlenül x-epillel teszteltem:) Van olyan is, akinél a reggeli nem mutatta, a délutáni viszont igen.

2015. máj. 28. 15:16
 9/28 A kérdező kommentje:

Vaterás tesztem van még 2db meg egy intimed 25ös.

Legközelebb szombaton fogok tesztelni ha nem jön meg, ilyenkor a legrosszabb várni :/

Köszönöm a biztatást 💖

2015. máj. 28. 15:42
 10/28 anonim ***** válasza:

Hát, hidd el, tudom. Írd majd meg, mi lett, drukkolok!

2-es voltam

2015. máj. 28. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!