13 dpo-n negatív tesztek,10es és 20as. Így már biztos h nem jött össze a hónap ugye?
Holnap kéne nem meg jönnie, de a tesztek mind negatívak, legalább egy halványocska vonal lett volna, de nem :(
Tapasztalatokra lennék kíváncsi a tesztek kapcsán.
Köszönöm szépen mindenkinek aki ír
Úgy van, ahogy az első írja. Milyen tesztek voltak? Reggeli elsőből csináltad?
13.-on amúgy a teszt kimutatHATja, de nem feltétlenül mutatja ki. Eddig még nekem sincs értékelhető eredményem (ez az én kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. )
pedig pontosan tudom az ovum időpontját. Az orvos is azt mondja, hogy 4-5 nappal a kimaradt menzesz után érdemes először tesztelni.
Jajj köszi a válaszokat :)
Hááát vaterás one step 10es, ebből szinte mindennap el lövök de negatívak.
Dm-es corax be sure próbáltam még.
Mindegyiket reggel csináltam..
Milyen tesztet ajánlanátok?
Én patikában vettem clearbluet, 1200 ft körül, nem a digitalisat. Nekem korán kimutatta.
X-epil is jó és az olcsóbb.
Így van, ne add fel, korán van ahhpz még. Ezek jó tesztek, főleg, ha a vaterás is rendesen negatív volt eddig (sokszor olvastam, hogy fals pozitívat mutatott halványan), szerintem bízhatsz ezekben a tesztekben.
Amit még ajánlanak az az x-epil és a facelle, valamint a digitális Clearblue. Ez utóbbi drága, másik kettő viszont jó áron van. Amit nem ajánlok, az a plusz jeles Clearblue visual (nem digitális).
14. dpo előtt viszont semmilyen tesztet nem ajánlok, persze én ettől függetlenül x-epillel teszteltem:) Van olyan is, akinél a reggeli nem mutatta, a délutáni viszont igen.
Vaterás tesztem van még 2db meg egy intimed 25ös.
Legközelebb szombaton fogok tesztelni ha nem jön meg, ilyenkor a legrosszabb várni :/
Köszönöm a biztatást 💖
Hát, hidd el, tudom. Írd majd meg, mi lett, drukkolok!
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!