13 dpo-n negatív tesztek,10es és 20as. Így már biztos h nem jött össze a hónap ugye?
Figyelt kérdés
Holnap kéne nem meg jönnie, de a tesztek mind negatívak, legalább egy halványocska vonal lett volna, de nem :(
Tapasztalatokra lennék kíváncsi a tesztek kapcsán.
Köszönöm szépen mindenkinek aki ír
2015. máj. 28. 14:22
11/28 anonim válasza:
Ha majd nem jön meg a vérzésed, vagyis késik, akkor csinálj reggeli vizeletből tesztet. Addig olyan felesleges!
Várni kell türelemmel.
12/28 A kérdező kommentje:
Amúgy 2-es látom x-epil tesztet használtál, nekem ilyen lett múlt hónapban és baba meg sehol :(
Sztem bármilyen más tesztet használj. Sok rosszat olvastam róla és hát tapasztaltam is h nem megbízható.
Küldök egy képet rólam nem tudom mennyire fog látszani.
De ettől függetlenül kívánom h más teszttel szép pozitívat produkálj :))
2015. máj. 29. 21:08
13/28 A kérdező kommentje:
*róla
2015. máj. 29. 21:09
14/28 anonim válasza:
Ezen ól látom, hogy sokkal vastagabb a tesztcsík, mnt a kontroll?
15/28 anonim válasza:
Hogállsz amúgy? Ma nem kéne megjönnie, ugye? Teszteltél ma?
16/28 A kérdező kommentje:
Nagyíts kicsit rá akkor látod h van egy hasonló mint a kontroll csík és mellette egy vékony vonal de az nem rózsaszín ezért messziről vastagnak tűnik :S
2015. máj. 29. 21:19
17/28 A kérdező kommentje:
Vasárnap fogok tesztelni ha addig nem jön meg
2015. máj. 29. 21:21
18/28 anonim válasza:
Ránagyítottam, sőt rá is sötétítettem, és kétszer olyan vastag kb. mint a kontroll csík, legalábbis én annak látom, de lehet, hogy csak fényképről ilyen. De mindegy is, drukkolok a vasárnapi teszthez!!
19/28 A kérdező kommentje:
Köszi, én is neked :)
Te mikor fogsz tesztelni?
Valami tüneted van?
2015. máj. 30. 06:39
20/28 anonim válasza:
Vasárnap tesztelek én is. Eredetileg ma reggel akartam, de az előző két teszt miatt úgy érzem, hogy talán még a holnapi tesztelés is korai (15.dpo).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!