Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Először is nem vagyok egy csitri. A barátommal mindig védekezünk szex közbe is. De most kicsit felelőtlenek voltunk és félek hogy teherbe eshetek. Kérlek normális válaszokat adjatok. Szóval elélveztettem a barátomat és a kezére ment a sperma. A tenyerére meg az ujjai tövébe talán kicsit az ujja közepéig, de szerintem az nem. Letöröltem onnan ahova ment és utána par perc múlva elkezdett ujjazni de nem ment fel teljesen az ujja. Majd két három perc múlva elkezdett rendesen ujjazni de szerintem akkorse ment fel tövig az ujja. Meg azt mondta nemis voltam nedves meg a keze száraz volt mikor hozzám ért. Félek hogy teherbe eshetek :( lehetek így terhes? Most kell jövőhét hétvégén megjönnie. 18/l2015. jún. 7. 11:10
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2015. jún. 15. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!