Gabriel teszt időn belül ilyen. Volt valakinek ilyen tesztje és baba lett?
2015. jún. 3. 09:33
11/15 anonim válasza:
Hátha megjött akkor h,lehetnél terhes.
12/15 anonim válasza:
Jaj hány olyat hallottam már hogy megvolt több hónapig és terhes volt. Szomszédom így járt és ikrekkel volt terhes. Egészségesek a babák.
13/15 anonim válasza:
Nekem is első tehességnél, 1-2 hónapba megvolt a menszeszem. igaz 2-3 naposak voltak és kevesebb, de megvolt. Egészséges lány született....
14/15 anonim válasza:
Ne beszéljetek már hülyeséget a válaszolónak. Olyan a világon nincs, hogy menstruál ÉS a teszt is negatív.
15/15 anonim válasza:
Szia
nyugi az én híres gabriel tesztem is ilyen... :(
sőt az x-epilem is ilyen lett időn túl.... a gyógyszertàri meg elötte 1 héttel érdekes nem lett ilyen....
amúgy az első babám 11éve ripsz ropsz összejött semmi számolgatàs stb nélkül /aktívan sportoltam épp akkor/ és bigony megvolt 4hónapig bàr jóval kevesebb szinten... ma egészséges a lànyom
fiamnàl màr nem volt ez rà 4évre
most meg számolgatàs hő mérés és letört hónapok vannak mögöttünk....
meg 2 hete ilyen csíkos tesztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!