Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség kéne, valaki?

Segítség kéne, valaki?

Figyelt kérdés

10 jött meg,és 16 múlt el,akkor voltunk együtt a párommal és bennem ment el.

1 hete hányingerem van,fáj a hátam és alhasi apró görcseim vannak.

Mivel nagyon sokan írták,hogy teszteljek ezért teszteltem,de negatív.

Sokan azt írták,hogy korán teszteltem valaki meg azt mondta hogy korán teszteltem ezért 1 hét múlva teszteljek.

Valaki meg azt mondta mivel negatív ezért nem vagyok terhes,lehet hogy rosszul számolok,de 10-étől asszem onnan kell számolni 3 hét+3 nap.

Javítsatok ki ha nem jó....akkor most nem tudom lehetek-e terhes vagy nem,várjak még a következő tesztel vagy felesleges?

Elmondaná nekem valaki értelmesen?

2015. jún. 2. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Korán teszteltél.

10. volt az első ciklusnapod. Utána lehetett mondjuk 14 napra rá a peteérésed. Az 24-én volt. Onnantól számítva kb. a 14. napon jön meg a menzid. Az kb. június 7. Tehát juni 7 előtt nem éri meg tesztelned.

Persze ez csak akkor igaz, ha szabályosak a ciklusaid és középidőben volt peteérésed.

Szeretnél babát vagy nem?

2015. jún. 2. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Számolás mindig utolsó mensi első napjától történik ami hellyel közzel valós is, ha orvos lát és babás vagy akkor pár nap eltérés lehet, hiszen mindenkinek máskor lehet peteérése. Tehát igen 10-től kell számolnod gondolom május 10.

Tesztet leghamarabb nem várt mensi első napján érdemes szerintem, bár vannak akiknek hamarabb is mutatja. De, ha tutira szeretnél menni várd meg míg teljesen késik, tehát mondjuk, ha 5 napig szokott meglenni akkor tesztelj a hatodik napon, nekem akkor lett pozitív :)

Remélem tudtam segíteni.

És csak légy türelemmel :)

2015. jún. 2. 18:29
 3/8 A kérdező kommentje:

1.

Nem tudom hogy most szabályosak-e vagy nem.

Ezért megvárnám a júniusi menzesz-t,amit remélem nem jön meg.

Igen nagyon szeretnék már kisbabát,de azért annyira nem élem bele magamat.

Jé máris megértettem,akkor elvileg juni 7.-ig nem érdemes tesztelnem.

Köszönöm szépen a gyors választ és az értelmes leírást,így könnyebb volt megérteni. :)

EprikeH

Neked is köszönöm a gyors választ és a leírást is.

Mostmár tuti,hogy megértettem.

Várjak 1 hét késést is,jó köszönöm.

Tutira szeretnék menni,ez öröm hír lenne és meglepetés.

Neked is akkor lett pozi?!

És mekkora a gyerkőc?

Nagyon sokat segítettél te is mint az előző hozzászóló.

Köszönöm,és reméljük sikerül addig türelmesnek lennem.

És addig mire kell vigyáznom?

Vagy még semmitől?

2015. jún. 2. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem 31 naposak a ciklusaim, április 3. volt az utsó mensim első napja. május6-án kellett volna megjönnie, ez szerda volt és vasárnap kellett volna elmúlnia így hétfőn 6 nap késés után gondoltam veszek egy tesztet, bár régóta szerettünk volna babát,4éve, idén letettünkróla, gondolván legyen egy bulis nyaurnk :) mégis, ahogy hazaértem nem reggeli első pisiből, de egyből kétcsíkos lett :)

ezen a napon elvileg már 5 hetes voltam, mensi előtti tüneteim egyáltalán nem jelentkeztek és meglepő módon amikor vettem a tesztet csak akkor kezdett el fájni a pocak egy pontban. Egy héttel utána hétfőn mentem orvoshoz, aznap voltam 6 hetes és 3mm-es volt a pici, szívhang még nem volt.

Most vagyok 8 hetes és hétfőn megyek dokihoz akkor töltöm a 9.hetet és bízom a legjobbakban, hogy fejlődik a pindur.

Ez az én kis sztorim :)

Drukkolok, hogy nálad is legyen pici és tényleg csak nyugalom kell. Ha sokat tesztelgetsz csak stresszeled magad a reménnyel. Segíteni most mivel tudsz? Mire figyelj? A szokásos dolgok kerülése, cigi alkohol stb. Ami biztosan segít a szervezetnek az egészséges táplálkozás, sok husi, zöldség, gyümölcs, joghurt, teljes kiörlésű kenyér, kevesebb nasi, sok folyadék lehetőleg nem a mű cuccok :) Én rajtam elég sok a felesleg és úgy érzem, a teszt előtti két hónap egészséges táplálkozásom segített abban, hogy maradjon velünk egy baba :) Végül is sok energia és sok vitamin kell a szervezetnek ilyenkor még az elején is, hogy legyen mibe kapaszkodnia a kis léleknek :)

Drukkolok és küldöm a gólyákat :)

2015. jún. 2. 19:07
 5/8 A kérdező kommentje:

Úristen gratulálok,ez csodás hír. :)

Mi is így gondoltuk,de most valami más lett...

Nagyon jó kis story :)

Ezt jó olvasni.Hát akkor még nem is lehetne szívhang.

Nagyon szépen köszönöm,remélem hogy tényleg egy kicsi van a dologban,nem tesztelgetek,megígértem hogy kivárom,csak 1 hét késés után fogok tesztelni..addig nem csak bosszankodnék.

Nem cigizem,nem iszom,nagyon kerülök minden rosszat.

Eszem sok gyümölcsöt,zöldséget eszem húst is,de nem nagyon kívánja a szervezetem.

Sok vizet iszom,ásványvízet,főleg bubi menteset :)

Tejfölt,sajtot ilyenekből mit lehet és mit nem..nem eszem sok nasit,de viszont fagyit nagyon szeretem és kívánom is főleg nyáron,ilyen melegben.

Persze nem minden nap eszem.

Vitaminokat mikor kell majd szedni?

Köszönöm szépen küldjed csak,én boldogan fogadom :)

Boldog babavárást!

2015. jún. 2. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Vitaminokban nem sok segítséget tudok nyújtani, de nyilván van olyan aki tud javasolni :) én a pozi teszt után kezdtem csak elevitet szedni meg plusszba calciumot és magnesiumot :) Sok helyen olvasni, hogy babatervezésnél már érdemes ilyen olyan terhesvitamint szedni, bevallom őszintén én sokallom az árát ahhoz, hogy ha nem szeretne jönni a baba évekig annyit költsek rá. Persze most, hogy pocakban van így már nem sajnálok egy fillért sem rá :) Ezt szerintem mindenki maga dönti el, hogy mit hogyan, de tény a jó étrend segíthet :) Sajtokat is lehet mondjuk sima trapista , mozarrella,de szerintem bármi ami jöhet :) Fagyi belefér sőt bármi belefér mértékkel :) Csak érezd jól magad :)

Na mára jó éjt neked és az olvasóknak :D

2015. jún. 2. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Szedj Elevitet vagy Gravidát vagy Femibiont (ezek terhes vitaminok, de csak az egyiket szedd, es egy nap egy tabletta reggeli utan). Én szedtem hozza az elso 3 hónapban plusz folsav tablettát napi 1-et. Sok szerencsét! A vitaminokat mar a babatervezéskor is ajánlott szedni, tehát kezdd el :)
2015. jún. 4. 21:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen,akkor mar most elkezdem.

Melyik vitamin nyujt tobbet?mindegyik ugyan annyit ad?

Folsav es magnezium vagy kalcium ilyet?

2015. jún. 4. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!