Tegnap volt egy pozitív (Gabriel) tesztem, ma viszont egy negatív (Corax). Melyik mutat valós eredményt?
jaj, szegénykém! :-(
Képzeld, én meg lily-vel teszteltem 2-szer, egyik pozitív, másik negatív... Nem értem... 2 nap különbséggel csináltam. És nekem sincs mensi a láthatáron. Ma már nagyon szerencsétlennek érzem magam...
De hátha, figyelj, egy pozitív már volt neked is, hátha tényleg nincs álpozitív eredmény, csak álnegatív, - szeretném hinni.
Majd írj, hogy mi lett, nagyon drukkolok!
Szörnyű ez a bizonytalanság! :-(
Sajnálom... De feladni nem szabad, maximum egy kicsit lepihenni, és akkor jönni fog a baba!
Esetleg javasold az orvosnak, hogy több gyógyszert kelljen szedned, legalábbis úgy szokták, mert napi 3X1-ig el lehet menni, ha a kevesebb nem használt!
Ha nekem most nem sikerül, 2 hét múlva megyek dokihoz, és biztosan én is clostit kapok majd...
Sok sikert, ne csüggedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!