Tegnap volt egy pozitív (Gabriel) tesztem, ma viszont egy negatív (Corax). Melyik mutat valós eredményt?
Figyelt kérdés
Ma már a 40. napomon vagyok,de valószínű,h később volt az ovulációm is. Clostit szedtem és folyamatosan szurkálnak a petefészkeim. Ha valaki terhes akkor a petefészkénél vagy a méhénél kell éreznie a szurkákat?2008. aug. 31. 18:21
1/15 anonim válasza:
hát,sajnos nem tudom azt mondani hogy a pozitív az igaz,de nagyon remélem hogy igen!szerintem menj el a dokidhoz,és ő majd megmondja.Reggel teszteltél mindkettővel?első adag clostid?miért kaptad?
2/15 anonim válasza:
Én a helyedben holnap reggel újra tesztelnék egy másik tipusú teszttel (pl. Clearblue). A Gabrielnél és a Coraxnál is reggeli első vizeletet használtál?
3/15 anonim válasza:
Pozitív irányba nemigen szokott csalni a teszt. Negatívba csalhat. Szóval szerintem jó esélyed van a babára. :)
4/15 A kérdező kommentje:
Igen, mindkettőnél reggeli első vizeletet használtam. Ezért nem értem. A Clostit már szedtem egyszer peteérés serkentőként 3 hónapig. Most a szünet utáni első hónapban vagyok. Tudom,h a Clesrblue a legjobb teszt,csak a helyzet,h itt nálunk nincs DM.Most hozatok,de csak kedden du. kapom meg, szóval csak szerda reggel tudok tesztelni Clesrblue-val.Akkor már a 43. napom lesz és ha akkor is negatív, akkor tuti nem vagyok terhes.:-(
2008. aug. 31. 19:15
5/15 anonim válasza:
tuti akkor lesz,ha az orvos azt mondja,vagy ha megjön!!!az előző closti adagokkal mindig megjött pontosan?
6/15 A kérdező kommentje:
Ige, akkor megjött mindig pontosan, igaz, akkor kaptam mellé még Duphaston-t is. Most nem.
2008. aug. 31. 19:50
8/15 anonim válasza:
Nekem a 34. napon lett pozitív,utána kétnaponta csináltam,a 3. tesztet,ami corax volt délután csináltam és mind pozitív lett. Fura,hogy pozitív után nega lett,szerintem a doki lenne a legbiztosabb megoldás.Drukkolok!
9/15 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem ma. Majd szerdán fogok Clearblue-val és majd megírom az eredményt.
2008. szept. 1. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!