Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák! Dohányosan teherbe...

Kismamák! Dohányosan teherbe esni? Többi lent!

Figyelt kérdés
Kb 4-5 éve cigizek, régen elég sokat napi 1 doboz ma már csak max 8-10 szál egy nap. van, hogy rá se gyújtok. A párom régóta dohányos. Most készülök tesztet venni mert már késik egy ideje. Ha pozitív és nem szívunk onnantól több cigit, nem lesz gond a magzattal????

2015. máj. 29. 09:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nem lesz, nagyon tisztellek amiért ez így akarod, szorítok hogy sikerüljön is, legjobb lenne ha mindkettőtöknek sikerülne:) Csak elhatározás kérdése.
2015. máj. 29. 13:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Én is szivtam terhesség előtt sőt nm is gondoltam h, teherbe estem.

Rágyújtodtam és utánna egyből hánytam is ugyhogy utánna nm is kellet a cigi undorodtam a szagától is.

És 4-kilós babám születet.

Ja és 8-évig szivtam igaz nm voltam egy erős dohányos.

2015. máj. 29. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:
énis cigiztem mielőtt terhes lettem mert nekem becsusztak gyóygszer mellett a picik, azonnal leraktam a cigarettát és sajnos a fiam igy is asztmás lett:( pedig a füstöt is kikerültem akkor ..amint lehet tedd le ha tényleg babát vársz és válts vitaminra helyette
2015. máj. 30. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!