Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Anyukak, kismamak! Milyen...

Anyukak, kismamak! Milyen tuneteitek voltak mielott kiderult, hogy valoban babat vartok?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmi sem. Nem jött meg a havim. :) utána jött minden tünet a maga idejében de akkor már tudtam a babáról. :)
2015. ápr. 29. 20:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Koszi szepen a valaszt! :-)

Mi nagyon szeretnenk mar babat, 4-5 nap mulva kellene, vagyis nem kellene, hogy megjojjon, de tegnap ota erosen szurkal a hasam, egeszen lefele sugarozva, es bal oldalt faj, gorcsol, puffadok mar parnapja es feszulnek a melleim. Remelem bizakodhatunk!!! ;-)

2015. ápr. 29. 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Beágyazódás okozhat ilyet, hátha. :)
2015. ápr. 29. 20:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Remelem! :-)

Par nap mulva kiderul! :-)

2015. ápr. 29. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Én álomkóros voltam mielőtt kiderült.
2015. ápr. 29. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Első babával a mellem kezdett el feszülni a nemvárt előtt pár nappal. Ebből viszont nem is gondoltam még babára.

Második babával viszont minden bajom volt, már mensi előtt egy héttel: szúrt a hasam, szédültem, ideges voltam, kipattogzott az arcom. Itt egyből tudtam, hogy ez csak a baba miatt lehet.

2015. ápr. 29. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Én pontosan tudom ,hogy mikor fogant meg a baba...április 8-a óta nem védekeztünk és valószinűleg akkor fogant meg, mert 11 napra rá már pozitiv lett a tesztem. Szukáló érzés volt alul a petefészkemnél és olyan érzés mintha meg akarna jönni, feszült a hasam, puffadtam.

Ma már 5 hetes kismama vagyok és most kezdett el fájni a mellem, de semmi más tünetem nincs még!

Voltam dokinál és azt mondta ,h 5mm a petezsák és minden rendben van velünk :)

2015. ápr. 30. 07:47
 8/10 anonim ***** válasza:
aluszékonyság,mellfájdalom,sok pisilés
2015. ápr. 30. 08:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Én onnan jöttem rà hogy sokmindenen elérzékenyültem. Sokat sirdogaltam :) Mikor ez gyanus kezdett lenni csinaltam tesztet es mar halvany volt :) Most leszünk 5 hetesek. jah es mensi elott 4 nappal teszteltem elsonek :)
2015. máj. 1. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is most vagyok 5 hetes :)
2015. máj. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!