Anyukak, kismamak! Milyen tuneteitek voltak mielott kiderult, hogy valoban babat vartok?
Koszi szepen a valaszt! :-)
Mi nagyon szeretnenk mar babat, 4-5 nap mulva kellene, vagyis nem kellene, hogy megjojjon, de tegnap ota erosen szurkal a hasam, egeszen lefele sugarozva, es bal oldalt faj, gorcsol, puffadok mar parnapja es feszulnek a melleim. Remelem bizakodhatunk!!! ;-)
Remelem! :-)
Par nap mulva kiderul! :-)
Első babával a mellem kezdett el feszülni a nemvárt előtt pár nappal. Ebből viszont nem is gondoltam még babára.
Második babával viszont minden bajom volt, már mensi előtt egy héttel: szúrt a hasam, szédültem, ideges voltam, kipattogzott az arcom. Itt egyből tudtam, hogy ez csak a baba miatt lehet.
sziasztok!
Én pontosan tudom ,hogy mikor fogant meg a baba...április 8-a óta nem védekeztünk és valószinűleg akkor fogant meg, mert 11 napra rá már pozitiv lett a tesztem. Szukáló érzés volt alul a petefészkemnél és olyan érzés mintha meg akarna jönni, feszült a hasam, puffadtam.
Ma már 5 hetes kismama vagyok és most kezdett el fájni a mellem, de semmi más tünetem nincs még!
Voltam dokinál és azt mondta ,h 5mm a petezsák és minden rendben van velünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!