Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamak milyen...

5-6 hetes kismamak milyen tuneteitek vannak?

Figyelt kérdés

Azert erdekelne mert en mar ketsegbe vagyok esve mert a mell erzekenysegen kivul (ez is csak kicsit erzekeny) semmi tunetem nincs. Nem vagyok faradt, nincsenek rosszulleteim, nem emelygek, nincs szagundorom. Egyszoval semmi bajom nincs.

5+5 hetes kismama

2009. jún. 24. 09:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen semmi tünetem nem volt.Sőőt ha nem nőtt volna meg a hasam azt sem tudtam volna hogy terhes vagyok:)

Lehet hogy te is a szerencsésebbek közé tartozol.

2009. jún. 24. 09:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocs,hogy ezt így de: ÖRÜLJ NEKI!

Az én terhességem is tünet mentes volt,így imádtam kismama lenni.Ezek a tünetek, amiket írtál,később is jelentkezhetnek,sőt a legtöbb kismamáknál 12.hét után jelentkezik.

Boldog és tünetmentes babavárást!

4 hós anyuka

2009. jún. 24. 09:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy irtatok, most megnyugodtam egy kicsit. Mar szegeny ferjemnek is az idegeire megyek ezzel.:) Boldog babavarast/babazast kivanok nektek es megegyszer koszi, hogy irtatok!
2009. jún. 24. 09:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!Én 5 hetesen még nem is tudtam arról, hogy baba van, csak a körülöttem lévők vették figyelembe, hogy rengeteget eszek. Ezután nekem is gyanússá vált a dolog és majd csak a teszt mutatta ki. Utána is csak néha volt egy kis reggeli rossz száj íz és semmi más. Úgyhogy nyugi.

28h

2009. jún. 24. 09:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Pont ma töltöm a 6. hetet :)

kicsit éhesebb és álmosabb vagyok, mint általában, de semmi egyéb tünetem nincs. Az első várandósságommal is így volt, remélem most sem leszek rosszabbul.

2009. jún. 24. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ennyi idősen kezdődtek, mint amennyi Te vagy most, én a gyomrommal vagyok nagyon rosszul, fáj, émelygek, nem bírom a szagokat. Ha mégsem lesz több tüneted, tényleg csak örülhetsz neki!

Boldog babavárást!

2009. jún. 24. 09:35
 7/11 A kérdező kommentje:

09:22-es neked is koszonom szepen, hogy irtal. Hat most, hogy jobban belegondolok en is sokat eszek. Ma reggel mar volt sajtos szendvics, egy kis csokis keksz tejjel na meg most egy jo marek cseresznye. Pedig nem igen szoktam ehes lenni reggelente de most erzem, hogy valamit kell ennem. Orulok, hogy most ezt irtad. :)

09:32-es, koszi neked is, hogy irtal, talan tenleg megusszuk a rosszulleteket, latom te is ehes, vagy ugyhogy ez tenleg jo jel. :)

Boldog babavarast nektek!

2009. jún. 24. 09:36
 8/11 A kérdező kommentje:
09:35-os, koszi neked is, hogy irtal. Huu nallad aztan tombolnak a hormonok rendesen. Hat lehet, hogy a szerencsesek koze tartozom de azert meg varok par hetet mire ezt biztosra veszem mert sosem lehet tudni. Boldog babavarast kivanok neked.
2009. jún. 24. 09:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért hiányolja mindenki a tüneteket, nekem például egyáltalán nem jó poén ez a terhesség... :) Én egész nap szédülök, émelygek, fáj a gyomrom, sok a savam, hányingerem van, szagundor, nem tudok enni, mert semmilyen kajára nem tudok ránézni, kivéve a hideg gyümölcsöket, és elég ingerült is vagyok. Szóval szerintem ne is nagyon akarj tüneteket, én már a szülést várom, pedig iszonyatosan félek tőle... Élvezd a terhességet, ha teheted!
2009. jún. 24. 09:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem borzalmasan fájtak a melleim,még a pólo ,melltartó is zavarta és ez el tartott egy jó darabig.kb 8hetesen meg elkezdődött,hogy alig bírtam enni-inni..aztán semmi gond nem volt.1éves baba mamája
2009. jún. 24. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!