Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák! Dohányosan teherbe...

Kismamák! Dohányosan teherbe esni? Többi lent!

Figyelt kérdés
Kb 4-5 éve cigizek, régen elég sokat napi 1 doboz ma már csak max 8-10 szál egy nap. van, hogy rá se gyújtok. A párom régóta dohányos. Most készülök tesztet venni mert már késik egy ideje. Ha pozitív és nem szívunk onnantól több cigit, nem lesz gond a magzattal????

2015. máj. 29. 09:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg nem lesz baja, ha leteszed. ha nem, később komoly légúti problémákat, asztmát, hörgő betegséget, méhlepény elöregedést, koraszülést, születési rendellenességet, leváláskor elvonási tüneteket okozhat a babának.
2015. máj. 29. 09:46
 2/13 Wiky93 ***** válasza:
100%
Sógornőm évek óta cigizik, a terhesség alatt is cigizett, kávézott, ELMÉLETILEG egészséges a babája azonkívül, hogy kövér..
2015. máj. 29. 09:47
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Jobb, ha nem dohányzol. De akkor sem lesz baja, ha igen. Ismerek több anyukát is, akik még szoptatás alatt is dohányoztak, és egészségesek, a már nagy gyerekeik is.
2015. máj. 29. 09:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

én is ismerek olyat aki dohányzott a terhessége alatt, de sajnos én nem tudok ilyen jókat mondani...az újszülött osztály zengett a babájának az üvöltésétől, mind a 30 baba békésen aludt, az övé üvöltött..a csecsemősök mondták, hogy dohányos anyukáknál ez gyakori, ahogy leválik a lepényről a baba, elvonási tünetei lesznek..

másik ismerősöm babájának hörgőszűkülete van vagy micsoda, és van ismerősöm aki szintén dohányzott, asztmás a gyereke, persze nem lehet tudni mitől, de én nem kockáztatnék. Akinek a dohányzás ellenére egészséges a babája, az inkább ne reklámozza, a saját szegénységi bizonyítványa hogy nem tudta letenni, és a baba nagy szerencséje, hogy nem lesz maradandó baja, már ha nem lesz, ez is csak később derül ki.

2015. máj. 29. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:
2015. máj. 29. 10:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat, linkeket. Amint 2 csík lesz a tesztemen úgy mondok búcsút a ciginek! :) Csak jönne már meg az a fránya teszt :D :D (külföldön élek, netről rendeltem)
2015. máj. 29. 10:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Na??? Mi lett???
2015. máj. 29. 12:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj, csak tedd le amint pozi a teszt.
2015. máj. 29. 12:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Mindenképp! Köszönöm. Amint tudok valamit megírom :) Szorítsatok :)
2015. máj. 29. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

Én is dohányoztam, és bevallom őszintén, amikor csináltam a tesztet, még rágyújtottam egyre a nagy izgalom miatt. Ahogy előjött a 2. csík, odaadtam a férjemnek, és az volt az utolsó (fél) szál az életemben. Nem kockáztatom a baba egészségét. Amúgy nem is tudom miért szívtam, sokkal jobb így, cigifüstmentesen.

Szorítok! :)

2015. máj. 29. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!