Kismamák! Dohányosan teherbe esni? Többi lent!
én is ismerek olyat aki dohányzott a terhessége alatt, de sajnos én nem tudok ilyen jókat mondani...az újszülött osztály zengett a babájának az üvöltésétől, mind a 30 baba békésen aludt, az övé üvöltött..a csecsemősök mondták, hogy dohányos anyukáknál ez gyakori, ahogy leválik a lepényről a baba, elvonási tünetei lesznek..
másik ismerősöm babájának hörgőszűkülete van vagy micsoda, és van ismerősöm aki szintén dohányzott, asztmás a gyereke, persze nem lehet tudni mitől, de én nem kockáztatnék. Akinek a dohányzás ellenére egészséges a babája, az inkább ne reklámozza, a saját szegénységi bizonyítványa hogy nem tudta letenni, és a baba nagy szerencséje, hogy nem lesz maradandó baja, már ha nem lesz, ez is csak később derül ki.
Én is dohányoztam, és bevallom őszintén, amikor csináltam a tesztet, még rágyújtottam egyre a nagy izgalom miatt. Ahogy előjött a 2. csík, odaadtam a férjemnek, és az volt az utolsó (fél) szál az életemben. Nem kockáztatom a baba egészségét. Amúgy nem is tudom miért szívtam, sokkal jobb így, cigifüstmentesen.
Szorítok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!