Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedett Már valaki 6 évig...

Szedett Már valaki 6 évig Novynettét?

Figyelt kérdés
És ha igen mennyi idő múlva esett teherbe?Én kb 10 éve szedtem kisebb kihagyásokkal gyógyszert 2-3 évig Trinoldiont utána meg a Novynettét.11 hónapja nem szedek semmilyen fogamzásgátlót és nem is védekezünk,akkor miért nem sikerül a baba?
2010. febr. 26. 10:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
elég sokat dolgozom szedjek esetleg vmi vitamint? ha igen mit?
2010. febr. 26. 10:33
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia én 3 évet szedtem tablettát, abból 2,5 Novynette volt. December elején hagytam abba, január 8 - án még volt havim, aztán februárban már pozitív volt a tesztem. Most 17 hós a kislányunk.

Az orvosodat nem kérdezted, hogy a tabletta okozhatja - e, hogy nem jön a baba? Nem vagy nagyon rágörcsölve a babára?

2010. febr. 26. 10:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ahogy befejeztem a fogamzásgátló szedését, elkezdtem szedni a Centrum materna terhesvitamint. Azt egész végig szedtem, plussz még amíg szoptattam (12,5 hó).

Esetleg kérjetek kivizsgálást mindkettőtöknek.

2010. febr. 26. 10:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én kb. 8-9 évig szedtem tabit. Júniusban hagytam abba és még nem jön nálunk se a baba :( Olvastam hogy a fog.gátló elvékonyítja a méhnyálkahártyát ami pedig nagyon fontos a baba megtapadásához. Erre a legjobb ha villámgyorsan elkezdesz E vitamint szedni! Én ezt tettem. Párom volt spermavizsgálaton, nem lett tökéletes az eredmény, valószinű ezért nem jön a baba, de legalább ezt tudjuk. Most Fer 14-et kell szednie. Örülünk hogy elmentünk egy ilyen vizsgálatra mert most tudjuk mi az oka. Ha van bármi kérdésed még, nyugodtan írhatsz privit is, bármiben segítek. Elméletben mindent tudok, rengeteget olvastam. Ovu teszt vmi? Használsz vmit? Szedsz bármi vitamint?
2010. febr. 26. 11:11
 5/11 A kérdező kommentje:
én már arra is gondoltam,hogy lehet .e az is a gond,hogy a párom nagyon hamar elmegy és én esetleg nem engedtem magam el annyira amennyire kell nemtudom.Viszont volt régen 1 abortuszom sajnos de erről nem szivesen beszélek.és minden rendben volt nem mondták azt,h nem lehet gyerekem.Nem vagyok nagyon rágörcsölve mert nem ez jár éjjel nappal a fejemben.
2010. febr. 26. 11:13
 6/11 A kérdező kommentje:
nem szedek semmilyen vitamint.' hónapja megkérdeztem az üzem orvost mert kelltt menni alkalmasságira mert lejárt és kérdeztem tőle h mi lehet a gond,ő azt mondta mivel sokáig szedtem sok idő kell , kiürüljön a szervezetből.De én ezt nem értem valakinek meg már a rákövetkező hónapban összejön.Hogyan van ez.Az ovu meg hasonló tesztekhez nemértek.
2010. febr. 26. 11:17
 7/11 anonim ***** válasza:

ÚÚÚ csajok!Én is azt szedtem majd 10 évig!!Én 19 hónapja hagytam abba a szedését,mert úgy gondoltam elég volt belőle!Igaz azóta védekeztünk,most ebben a hónapban kezdtünk el babával próbálkozni,de most kicsit megrendített ez a nyálkahártyás dolog...!!!!

Femibiont szedek,de most megyek is a gyógyszertárban E vitamint venni!!!

2010. febr. 26. 11:28
 8/11 anonim ***** válasza:

"ő azt mondta mivel sokáig szedtem sok idő kell , kiürüljön a szervezetből." orvostól még ilyen marhaságot nem hallottam, már ne haragudj. Ez azt jelentené, hogy ha sokáig szeded, és egyszer abbahagyod, akkor a hatása még hónapokig eltart - miközben elég, ha a gyógyszerrel 12 óránál többet késel, és már akkor annyire lecsökken benned a mestereséges hormonok szintje, hogy beindulhat a peteérés és teherbe eshetszt.

Valójában a gyógyszer 24-36 óra alatt kiürül a szervezetedből, akármilyen hosszú ideig szedted. Ez tény. Azonban a gyógyszer melléjhatásai még sokáig érezhetőek maradhatnak. Ilen pl, hogy a peteérésed és a saját homrontermelésed nem indul be rendesen, ahogy kellene.

Én 11 hónapnyi sikertelenség után már elmennék EGY MÁSIK ORVOSHOZ kivizsgálásra, és addig is elkezdenék hőgörbét csinálni, hogy egyáltalán van-e peteérésem, tüszőrepedésem. A görbéből ugyanis egyértelműen kiderül számodra, otthon is, orvosi vizsgálat nélkül is.

A másik, amit javasolok, a párod spermavizsgálata. A férfiakat jóval könnyebb, gyorsabb és olcsóbb kivizsgálni, mint a nőket, akiknek sok és néha fájdalmas vizsgálato kell átesniük, mire kiderül, hogy mégse náluk van a baj... Egyszerűbb, ha kerestek egy andrológust, a párod bevisz egy kis friss spermát otthonról (ha gyorsan elmegy, akkor nem okozhat gondot), és pár napon belül kiderül, hogy van-e vele valami gond, vagy nincs.

2010. febr. 26. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:
En 5 evig szedtem, amikor elkezdtem iszonatos iramban hizni. Csinaltak egy hormon tesztet, kiderult hogy tejesen bekavart a gyogyszer. Akkor felirtak a Diane 36ot, hogy majd az rendbehozza. Persze nem hozta. 3 eve probalkozunk a babaval..
2010. febr. 26. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem akartam rátok ijeszteni a méhnyálkahártyával kapcs. de pár helyen olvastam hogy ez a velejárója a tabi szedésének. De kinél mennyire vékonyítja el az már más kérdés. Ezért az E vitamin semmiképp se árt, csak segít de nagyon is! Hamarabb tud ettől regenerálódni! Mivel sejtszinten is kifejti jótékony hatását, spermára is kedvező hatással van. Nálunk is azt mondták, előbb a páromnak egy spermavizsgálat mivel ő egyetlen vizsgálattal kizárható. Ha el akarjátok kezdeni a kivizsgálást, célszerű vele kezdeni.

Az egy másik tény hogy a női orgazmus során a váladék kedvező a sperma haladásához tehát ha a párod hamar elmegy, célszerű ha előtte téged izgat és elélvezel vagy majdnem a csúcsra érsz amikor kezditek a szeretkezést és akkor te is kellően feloldódsz. De ez se törvényszerű hogy muszáj a női orgazmus, csupán akkor lúgosabb lesz a környezet és abban gyorsabban úszik a sperma. Sok sikert mindenkinek!

2010. febr. 26. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!