Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki novynettet szedett,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki novynettet szedett, mennyire nőttek a mellei?

Figyelt kérdés
nekem terhesség alatt nem voltak akkorák mint most.4hónapja szedem,már a derekam is fáj,lehet nem a gyógyszertől.Meg néha ég a bimbóm is.Más is tapasztalt ilyet?
2009. dec. 17. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
húha. hát én yadine-t szedek,de babám MÉG( :) ) nem volt. nekem nem voltak vele ilyen problémáim. dokidnak mondtad már? gondolom most kezdted el szedni. ha valami olyat tapasztalsz amit azelőtt nem, mindenképpen oszd meg vele!
2009. dec. 17. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Én egy év szedem, de én nem tapasztaltam ilyesmit. Mondjuk mindenkire másképp hat.. nem tudom, ha zavar, akkor szólj az orvosnak és akkor biztos ajánl mást.

L/21

2009. dec. 17. 23:17
 3/3 duracellnyuszi válasza:
ha aggaszt a dolog beszélj a dokiddal.mivel minden ember más és más,mindenkire másképp hat.mivel a fogamzásgátlók célja a terhesség megakadályozása,vagyis elhitetni a szervezeteddel,hogy terhes vagy,ezáltal nem termékenülsz meg.ezért jelentkezhetnek olyan tünetek mint terhességnél,akár mellfeszülés is,vagy rossz közérzet,sok minden más amit tehesség alatt is tapasztaltál.hisz ne feledd a szervezeted azt hiszi terhes vagy,úgy reagál.de 2-3 hónap után el kéne múlnia.ha lennének egyéb rossz tapasztalataid,válts fogamzásgátlót,nehéz megtalálni a nekünk valót,de nem lehetetlen.
2011. febr. 5. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!