Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora a teherbe esés esélye?

Mekkora a teherbe esés esélye?

Figyelt kérdés

Na, szóval péntek éjjel szexeltem egy lánnyal. Gumi nélkül csináltuk, de nem élveztem belé. Először a szájába mentem el, azután 20-25 percre pedig megint szexeltünk, megszakítással. Tegnap megjött a menzesze, de az este megint szeretkeztünk, gumi nélkül ismét... Jelenleg Amerikában vagyok, és később kiderült, hogy a csaj szed ún. "birth control"-t. Ez lenne a fogamzás gátló angol neve? Mekkora esélye lehet a teherbe esésnek?

U.I: Sokan elfogtok ítélni, hogy menstruáció alatt szexeltünk gumi nélkül, de előtte megnézte és akkor épp nem vérzett, és miután végeztünk nem volt vér a péniszemen.

2015. máj. 24. 17:31
 1/3 anonim válasza:

Tudom, meglepő, de nem attól fog teherbe esni, hogy véres a kukid...

És igen, a birth control a fogamzásgátló.

2015. máj. 24. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha gyógyszert szed, akkor semennyi esélye sincs. Ha nem szed, akkor javaslom utána olvasni a pearl index fogalmának, megszakított közösülés esetén 35.

Egy jótanács: először kérdezz a védekezésről, aztán dugd be! Angolul és magyarul is! :)

2015. máj. 24. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
a teherbe esés esélye nem sok, de a helyedben én kivizsgáltatnám magam nemi betegségekre.
2015. máj. 24. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!