6 hónapos baba mellett teherbe esni?
6 hónapja szültem. Van már egy 4 éves fiam is. Menzesz van minden hónapban, csak elég rendszertelenül (40 napra, aztán 28-ra, 34-re, stb.)Pont a ciklus 14. napján voltunk együtt. Megszakítással védekezünk (ahogy már 8 éve ez működik), viszont most lehet kissé elbénáztuk....De nem biztos. És tegnap, vagyis a ciklusom 22. napján erős! menzis görcs + némi barnázás volt. Szinte biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, de nem. Ma szinte folyamatosan görcsölgetek, derekam is fáj rendesen, de semmi. Most ez peteérés, vagy beágyazódás, vagy baba, vagy mi? Közben igény szerint szopizik a babám, de ugye tudjuk hogy ez semmit sem jelent fogamzásgátlás szempontból...Be vagyok tojva, túl korai lenne a 3. gyerkőc. :(
A megszakításos módszerre vonatkozóan nem vagyok kíváncsi negatív véleményekre, sem kioktatásra, TUDOM hogy nem 100% (persze mi az...)!
Biztassatok légyszi!
Írtam, hogy negatív komment nem érdekel...
Kedves 3.: Hogy boldogultál a 3 gyerkőccel? Főleg a 2 kicsivel nem tudom elképzelni...mesélnél? Séták? Napirend?
Nem hárommal, néggyel! :-))
(32, 18 és 15 hónap korkülönbséggel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!