Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hölgyek? Szex után 1 hónappal,...

Hölgyek? Szex után 1 hónappal, ha teherbe esés történt, van havi vérzés?

Figyelt kérdés
A feleségem spirált használ,2 hónapja nem voltunk együtt(kereken!!)A múlt hónapban megjött neki,ápr-1-jén.Már a 35,napnál jár de semmi.Azt mondja vesz egy tesztet,de nem értem mert ha múlt hónapban megjött neki,nem lehet terhes?....vagy nem tőlem?

2015. ápr. 5. 08:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Ismerek olyat aki 12. Hétig menstruált.
2015. ápr. 5. 08:36
 2/14 anonim ***** válasza:

nekem mind a 3 terhességem alatt 2-3x még volt vérzésem a szokott időben

igaz minden alkalommal kevesebb és rövidebb ideig

am meg spirál mellet is lehet terhes valaki !

az sem 100%-os

2015. ápr. 5. 08:38
 3/14 A kérdező kommentje:
De eddig időben jött neki,kb kiszámítható volt,olyat is olvastam hogy megszünik a spirál miatt másnál,de nem ez a lényeg.Hanem hogy tesztet akar venni,mikor ...de már leírtam.
2015. ápr. 5. 08:41
 4/14 anonim válasza:

Most van április tehát akkor március 1-jén jött meg neki? Vagy én értelmezem rosszul amit írtál?

Egyébként vérezhet akkor is ha várandós lett,de ez általában azért már nem hasonlít a rendes menstruációhoz. Van már gyereketek? Ha igen akkor emlékezz vissza nála mi volt a helyzet, mikor vele volt várandós.

2015. ápr. 5. 08:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem pici volt az első hónapban, csak az volt gyanús, hogy csak két napig tartott és nagyon enyhe a szokásoshoz képest.
2015. ápr. 5. 08:43
 6/14 anonim válasza:

Simán lehet. Anyukám pl mikor velem volt terhes a 3. hónapig menstruált, és semmi terhességi tünete nem volt. Úgy derült ki, hogy vár engem, hogy éppen esedékes volt a nőgyógyászati vizsgálata.

Szóval, simán előfordulhat.

2015. ápr. 5. 08:46
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen,márc 1-jén jött meg.Márciusban nem voltunk együt(mást nem akarok közölni,bocs,hogy miért).Válságban vagyunk,most lábalunk ki belőle,erre közli a tesztvásárlást!!!Nem hiszem hogy 2 hónap után derül ki a terhesség!
2015. ápr. 5. 08:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Két fiunk van,(4-7)
2015. ápr. 5. 08:47
 9/14 anonim válasza:

ma 08:41-es vagyok!

És a két kisfiúnál nem vérezett mikor várandós volt? Szerintem egyébként meg kellene nyugodnod! Az is lehet,hogy teljesen más kavart be a ciklusába. Mert ha jól gondolom,és jól értem akkor te most azért vagy ideges mert félsz ha a nejed várandós akkor nem tőled vagy a gyerek. De szerintem nem kellene ennyire előre szaladnod. Talán más probléma van.

2015. ápr. 5. 08:53
 10/14 A kérdező kommentje:
Persze orvos megoldása hányadik hétbe van(ha terhes)de ott még nem tartunk
2015. ápr. 5. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!